Century 21Predstavitev

Century 21

Century 21 je v globalnem merilu najbolj prepoznavna nepremičninska znamka na svetu. Z močno mednarodno prisotnostjo v več kot 80 državah po celem svetu, s preko 6.900 franšiznimi pisarnami in preko 100.000 zaposlenimi, ustvarjamo nepremagljivo gonilno silo, ki postavlja nadpovprečne standarde kvalitete na področju nepremičninskega posredovanja že od leta 1971.

 

Sedež podjetja se nahaja v ZDA, v New Jersey-u, in je del skupine Realogy, ki predstavlja največjo nepremičninsko družbo na svetu.

 

Century 21 smo ekipa ter velika mednarodna družina zagnanih, strokovno podkovanih in ambicioznih posameznikov, ki živi in diha za pripadnost naših strank in realizacijo visoko zastavljenih ciljev.

 

Naša vizija je jasna

V Sloveniji želimo postati sinonim za nadpovprečno kvaliteto storitve za stranko ter osvojiti največji tržni delež po številu realiziranih nepremičninskih transakcij. S sodobnim pristopom in strokovnostjo verjamemo da nam to tudi uspeva.

 

Naše poslanstvo vam zagotavlja

Varen nakup, prodajo, najem, oddajo ali menjavo nepremičnine. Zavedamo se, da je nakup ali prodaja nepremičnine pomembna in preudarna odločitev v življenju posameznika, povezana je z visokim finančnim vložkom, zato so naše stranke lahko mirne, da bo posel izpeljan VARNO!

 

Naše vrednote

  • strokovnost
  • varnost
  • moralna in etična načela
  • diskretnost
  • zanesljivost
  • pripadnost in popolna predanost delu
  • verodostojnost
  • družbena odgovornost

 

Družba CSLO Regionalna d.o.o. je pridobila licenco za uporabo blagovne znamke Century 21 na področju Republike Slovenije ter s tem povezanih blagovnih znamk. Družba CSLO Regionalna d.o.o. na tej podlagi izvaja prodajo franšiz Century 21 in podeljuje pravice do uporabe blagovnih znamk Century 21 ter je podpora franšiznim poslovalnicam Century 21. Prav tako je svojim franšiznim poslovalnicam v pomoč pri urejanju posameznih spletnih strani, oglaševalskih aktivnosti v zvezi z blagovno znamko Century 21 in z njo povezanih blagovnih znamk ter ostalih s tem povezanih dejavnosti.

 

Družba CSLO Regionalna d.o.o. neposredno ne opravlja nepremičninskega posredovanja. S posredovanjem v prometu z nepremičninami se ukvarjajo posamezni franšizojemalci, ki so lahko pravne osebe ali samostojni podjetniki (nepremičninski posredniki). Pri oglasih na spletni strani je naveden kontakt posameznega posrednika, ki je upravičen posredovati pri prometu z nepremičninami.

 

Družba CSLO Regionalna d.o.o. ne odgovarja za vsebino oglasov kateri se oglašujejo na uradni spletni strani www.c21.si. Za oglase neposredno odgovarja nepremičninski posrednik kateri s pomočjo oglasov trži določeno nepremičnino v sodelovanju z nepremičninsko agencijo v sklopu katere deluje.

Century 21 najboljši že 3 leto zapored!

J.D. Power nagrada

Vse 4 nagrade že 3 leta zapored!

“Na podlagi raziskave ene izmed vodilnih družb na področju javno-mnenjskih raziskav (J.D. Power), je Century 21 spet pometel s konkurenco na področju zadovoljstva strank.”

 

J.D. Power raziskava, ki je potekala v obdobju od 03/2015 do 04/2016 je zajela analizo preko 5.000 transakcij v okviru vsake nepremičninske znamke. V vseh merjenih segmentih je bila blagovna znamka Century 21 daleč najboljša, že tretje leto zapored!

 

Century 21 je po podatkih neodvisne družbe za javno mnenjske raziskave J.D. Power največja nepremičninska agencija v smislu števila transakcij s stanovanjskimi nepremičninami.

V raziskavi potrošnikov, ki jo je opravila vodilna bonitetna družba t, so zajeli ocene tisoče potrošnikov iz celotnega sveta. Že drugo leto zapored je kot absolutni zmagovalec v vseh ocenjevalnih kategorijah slavila družba Century 21 in tako še bolj utrdila sloves nepremičninske družbe z najvišjo stopnjo zadovoljstva strank!

 

V Century 21 je kvaliteta opravljenega dela prioriteta številka 1! To prepoznavajo tudi naši kupci in strokovna javnost, saj je Century 21 dobitnik prestižnih J.D. Power nagrad za najvišjo stopnjo zadovoljstva kupcev!

Century 21 po svetu

Afrika

Angola
Južna Afrika
Maroko
Nigerija
Tunizija
Zelenortski otoki

Avstralija in Nova Zelandija

Avstralija
Nova Zelandija
Papua Nova Gvineja

Azija

Hong Kong
Indija
Indonezija
Japonska
Južna Koreja
Kambodža
Kitajska
Macau
Singapur
Tajska
Tajvan

Bližnji vzhod

Bahrajn
Egipt
Izrael
Jordanija
Katar
Kuvajt
Libanon
Združeni Arabski Emirati

Evropa

Albanija
Belgija
Bolgarija
Ciper
Češka
Črna gora
Francija
Gibraltar
Grčija
Luksemburg
Malta
Nemčija
Nizozemska
Portugalska
Romunija
Rusija
Slovaška
Srbija
Španija
Turčija
Anglija
Severna Irska
Škotska
Wales

Južna Amerika

Brazilija
Kolumbija
Peru
Urugvaj
Venezuela

Karibi

Angvila
Aruba
Curacao
Dominika
Dominikanska republika
Grenada
Guadaloupe (Gvadelup)
Jamajka
Kajmanski otoki
Martinique (Martinik)
Portoriko
Saba
Saint Kitts (Sveti Krištof)
Saint Kitts (Sveti Krištof)
Sint Maarten
Trinidad in Tobago

Severna Amerika

Bermuda
Kanada
Mehika
Združene države Amerike

Srednja Amerika

Belize
Gvatemala
Honduras
Kostarika
Nikaragva
Panama
Salvador
Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se