Century 21 Blog

Nasveti 7 TOP nasvetov pri nakupu nepremičnine

Nakup nepremičnine terja pomembno in preudarno odločitev v življenju posameznika, saj je od nje odvisna kvaliteta njegovega bivanja.

Gradnja Nasveti Katere dokumente potrebujete pri prodaji parcele, stanovanja in hiše?

Želite prodati parcelo, stanovanje ali hišo, pa ne veste katere dokumente potrebujete?Izkušeni posredniki naše agencije so sestavili seznam potrebnih izpiskov in podatkov.

Nasveti Plačilo za arhitekturne nasvete se vedno obrestuje

Brez slabe vesti lahko rečemo, da je pomoč arhitektov pri obnovi stanovanja ali hiše, kot tudi pri samem načrtovanju celotnega objekta ključnega pomena, kot nepremičninski agent pri prodaji ali nakupu nepremičnine.

Nasveti Razno Velikonočno ustvarjanje s CENTURY 21!

Barvanje pomirja, sprošča in odganja stres :D Zato, zavihaj rokave, ošili barvice in si privošči pet minut čarobne sprostitve :)

Prestižno Prestižni dvojček s pogledom na Šmarno goro

Medtem, ko se leto končuje, je ena izmed prestižnih družinskih hiš kot enota dvojček nastala prav v njem. Z izmerom 159 m2 z neto vrednostjo, 193 m2 bruto površine in 260 m2 zemljišča. Umeščena je na Brodu, kot enoto moderno zasnovane družinske hiše.  

Stanovanje Villa blok Tabor - nadstandardna in moderna stanovanja

V Mariboru gradimo za vas posebno obliko nadstandardne VILLA BLOK TABOR na Ulici Pariške komune. Vilo sestavlja pet stanovanjskih enot na dobro dostopni lokaciji. Posamezne enote so treh različnih velikosti.

Promocija Poslovanje z nepremičninami smo podprli z našo kraljevsko zlato

Ko je bil posvet z naslovom Poslovanje z nepremičninami organiziran prvič in odlično sprejet, so z njim nadaljevali s prav takšnim zanosom, kot takrat, ko organizatorji še niso slutili tako dobrega odziva.

Promocija Omogočili smo otrokom začutiti veter v laseh

Največji jadralni projekt, Mirno Morje, podpira tudi največja nepremičninska družba na svetu Century 21 in agencija Century 21 Maribor City.

Ko žar preraste v požar

Razno Ko žar preraste v požar

Morda se zdi, da je sezona žara že pošla, ampak ne bojte se, ne bom delila nasvetov okrog uporabe te ali one mreže, čeprav mož prisega na lesno oglje in se na daleč izogiba briketom za katere trdi, da imajo preveč nepotrebnih snovi, hrani pa daje za njegov okus nezaželen okus.

Gradnja Sončno naselje z dovolj potrebne sence

Da so vrstne hiše v zadnjih letih doživele svoj razcvet gotovo drži. Družine, ki so se včasih stiskale v stanovanjih večjih ali manjših blokov, iščejo še dvorišče. Če so bile navajene sosedov, si jih želijo še naprej, ampak tako, da jim ne bi skakali po glavah, ampak bi se z njimi družili v prijetni soseski.

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se