Stranke o nas

Zdravo, po tem, ko smo se lani začeli pogovarjati o prodaji moje polovice hiše v Ljubljani, jo je Romanu uspelo prodati. Zahvaljujem se še enkrat za posredovanje! p.s.: Roman je zaslužil VSAK CENT provizije!

Jernej Tomec

Zadnja leta sva imela priložnost sodelovati s kar nekaj nepremičninskimi agenti. Tako sva spoznala tudi Majdo Starovašnik iz agencije C21 Primorska, ki je posredovala pri prodaji najinega  stanovanja in nakupu hiše v Izoli. Z njenim posredovanjem sva bila nadvse zadovoljna. Majda zna pozorno prisluhniti strankam in z ozirom, da običajno zastopa tako prodajalca  kot kupca, uskladiti interese obeh in pripeljati posel do uspešnega zaključka. Ob strokovnosti jo odlikujejo odzivnost, neposrednost in vztrajnost. Torej lastnosti, ki jih mora imeti dober nepremičninski agent. Brez pomisleka bi jo priporočila svojim najboljšim prijateljem.

Marija in Iztok Čuk  

Pozdravljena ga. Majda! Najprej čestitke za lep uspeh v okviru skupine C21 / Primorska in verjamem, da se bo ta lep naziv – naj agentka C21 Primorska - nadaljeval tudi naslednja leta. Z ga. Majdo Starovašnik iz nepremičninske skupine C21 sva se spoznala naključno. Prvi vtis: profesionalna, korektna, morda (ustrezno) poslovno zadržana, a tudi pravi čas sproščena. Na objektu zna opaziti posebnosti, detajle, kvalitetne materiale in vgrajeno opremo in objekt ter opremo ustrezno ovrednotiti, čeprav so morda pričakovanja prodajalca/kupca drugačna. Ceni korektnost, odprtost. Ne govori preveč, a kar pove je realno in ustrezno. Postavlja realne cenovne okvire in roke prodaje. Postopke, povezane s papirologijo, ki je glede na posamezna področja in spreminjajočo se zakonodajo, mnogim nerazumljiva in posledično zahtevna, izpelje korektno in primerno. Vesel sem, da sva sodelovala

Tomaž Ravnikar, Ljubljana

S pomočjo gospe Majde sem prodala dve stanovanji v Kopru in oddala stanovanje v Ljubljani. Kljub temu, da so bili v posel vpleteni tudi drugi posredniki je bila gospa Majda uspešna pri vseh treh posredovanjih. Prepričana sem, da k njenemu uspehu najbolj pripomore visoka profesionalnost, s katero pridobi zaupanje tako kupcev kot tudi prodajalcev. Poleg dolgoletnih izkušenj je njena velika prednost tudi odlična komunikacija, odzivnost, prijaznost in predanost poklicu, ki ga opravlja. Vsekakor jo priporočam vsem strankam, ki potrebujejo profesionalno svetovanje ter posredništvo.

Mojca Krašovec

S pomočjo gospe Majde smo na ekskluzivni lokaciji kupili odlično nepremičnino. Kljub našim večletnim izkušnjam na nepremičninskem trgu, nas je Majdin odnos zelo pozitivno presenetil. Majda je bila ves čas postopka nakupa zelo osredotočena ter nas sproti obveščala na vsakem koraku ter ni izpustila nobene malenkosti. Na vsako našo željo in zahtevo se je nemudoma odzvala ter jo tudi uspešno rešila, kar jo vsekakor uvršča v sam vrh nepremičninskih posrednikov. Njena osredotočenost in predanost ni popustila vse do konca postopka. Brez vprašanj ter zahtev nam je uredila tudi vse spremembe plačnika pri dobaviteljih energije ter ostalih. Njena storitev je resnično celovita in kot kupec lahko rečem da smo se popolnoma zanesli na njeno strokovnost ter izkušnje. Vsekakor jo priporočam vsem strankam, ki potrebujejo profesionalno svetovanje ter posredništvo.

Matija Mordej

Nepremičninsko agentko Majdo lahko pohvalim kot strokovno, zanesljivo, zaupanja vredno osebo, ki zna svojim klientom dobro svetovati, nepremičnine, ki jih prodaja pa dobro preuči in jih tudi odlično predstavi zainteresiranim strankam.

Lidija Peroša

Z gospo Majdo Starovašnik sodelujemo že nekaj let in v vsem tem obdobju lahko podava samo veliko pohval. Na svojem področju nepremičninskega agenta je zelo strokovna, natančna in vestna. Vedno točna pri ogledih, tudi v kriznih situacijah ohranja mirnost in veliko profesionalnosti. Med strankami zelo lepo komunicira in rešuje zadeve. Posebna pohvala tudi njenemu videzu, modnem oblačenju in urejenosti. Hvala Majda

SUZANA IN ANDRE KADIČ

Gospa Majda Starovašnik, nepremičninska posrednica pri agenciji CENTURY 21 Primorska je prevzela v prodajo premijsko stanovanje v soseski Nokturno, Koper. Prodajni proces je bil izpeljan in zaključen v zelo kratkem času. S svojim prizadevanjem je poskrbela, da so bila usklajena vsa odprta vprašanja med kupcem in prodajalcem ter tudi učinkovito in brez zapletov izpeljana uradna dejanja. Gospa Starovašnik si zasluži zaupanje.

Miroslav Gnamuš

Gospo Starovašnik spremljam preko aktivnosti v zvezi z prodajo moje nepremičnine - vile, nekoč grajskega dvorca Rajhenburg. Smatram jo za zelo strokovno in sposobno osebo, ki delo nepremičninske posrednice jemlje z vizijo širine, v katero vpleta tudi vse detajle, od dobrih stikov z lastnikom, zastopanjem njegovih interesov, filtriranjem, urejanjem in plasiranjem nepremičnim najboljšemu ponudniku. Je oseba, ki zna spremljati, poslušati, si vzeti čas in razmišljati kako pravemu na drugi strani predstaviti bazo ponudb. Gospo Starovašnik smatram kot koristen del tima, saj so njeni strokovni nagibi, delavnost, tudi modrost koristni širšemu slovenskemu kakor tudi tujemu človeku, saj se trudi zagotavljati pogoje za zadovoljne stranke in zadovoljne nove lastnike, zato njo in njeno agencijo priporočam vsakemu posebej, ki si želi npr. zaradi osebnih, zdravstvenih ali drugih neobvladljivih okoliščin povezanih z njihovo nepremičnino poenostaviti življenje in si kupiti nekaj ustreznejšega, obvladljivega, da za to najame C21 in s temo gospo Majdo Starovašnik.

Samuel Kukovičič, dipl. inž, restavrator, Brestanica

Spoštovana Majda, Želel bi se vam ponovno zahvaliti za posredovanje ter pomoč ob nakupu stanovanja v Kopru. Predvsem sta mi bili všeč vaša odzivnost ter hiter in transparenten postopek!

Janez Pokorn Regional Vice President - EastEurope EBV Elektronik, anAvnetCompany

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.