Stranke o nas

Pohvala- Andreja Solina

Spostovani,

rada bi se zahvalila Vasi agenciji in se posebej moji agentki gospe Solina za profesionalnost, prijaznost, zanesljivost in doslednost pri oddaji mojega stanovanja.
Pocutila sem se varno in delovanje z gospo Solina mi je bilo v veliko pomoc!

Najlepsa hvala!
Klara Tomljanovic

Pozdravljeni,

iskreno se želiva zahvaliti Miranu Černaku.

Z ženo sva se že dolgo odločala za nakup apartmaja, a enostavno nisva našla pravega. Ko sva videla oglas za Golte, sva vedela, da zna biti to - to! Z nepremičninskimi agenti do takrat še nisva imela izkušenj, sem pa imel rahle pomisleke, kaj je sploh njihovo delo.

No in potem sva spoznala Mirana. Neverjetno odprt, prijazen in strokoven. Vse nama je razkazal, svetoval, predstavil tako prednosti, kot tudi morebitne težave. Nanj sva se lahko obrnila tudi za malo morje vprašanj in nasvetov, večinoma je lahko pomagal takoj, tam kjer ni poznal odgovora, se je pozanimal ali pa naju preusmeril na pravo osebo.

Z veliko gotovostjo lahko trdiva, da je bil ravno zaradi Mirana ta nakup nepremičnine nestresen, transparenten in za naju celo zabaven. Miran ne gradi enkratnega posla, temveč gradi vezi in prijateljstva - nama je bil njegov način dela zelo blizu.

Vesela sva, da sva imela Mirana ob strani, zato bova brez pomisleka vsakega, ki se bo zanimal za nepremičnine povezala direktno nanj.

Miran, HVALA za neverjetno izkušnjo in veliko uspehov še naprej!

Roman in Maruša Krušič

Roman in Maruša Krušič

Spomladi lanskega leta sva se z možem odločila, da prodava najino stanovanje in kupiva hišo. Sprva sva se namenila stanovanje prodati sama, da prihraniva pri proviziji za posredovanje.

 

Iskala sva hišo, pri tem pa naletela na različne agencije, zato imam z nepremičninskimi agenti kar veliko izkušenj, takšnih in drugačnih. Doživela sva marsikaj: od tega, da agentka sploh ni prišla na dogovorjeni ogled, da nama je druga agentka očitala, ker nisva cepljena proti covidu, da je neka agentka prodajala hišo, za katero sploh ni vedela, da jo je že prodala... Pa to niso bili agenti vaše agencije.

 

Potem pa sva bila nekega dne na ogledu neke hiše in naletela na pravi biser: agentka je bila prijazna, vljudna, spoštljiva, na vsako vprašanje je znala odgovoriti..., takoj sva ugotovila, da "v nulo" obvlada svoje delo. Zapletli smo se v pogovor, beseda je dala besedo... in tako sva se odločila, da prodajo najinega stanovanja zaupava vaši Marini Sreš. Svoje odločitve nikoli nisva obžalovala. Zadeve se je lotila nadvse profesionalno, sestavila odličen oglas in ga opremila s fotografijami, ki so prikazovale dejansko stanje nepremičnine. Rezultat je bil viden skoraj takoj. Imela sva le tri oglede in se tako horde potencialnih kupcev niso vrstile po stanovanju, kar zna biti zelo stresno in moteče. Že prvi par, ki je prišel na ogled, se je odločil za nakup!!!

 

Poleg tega je bila ves čas pripravljena svetovati, obveščala naju je o poteku prodaje, vse je potekalo na najvišjem nivoju, brez stresov in neprijetnih presenečenj. Neprecenljivo! Vidi se, da ima svoje delo zelo rada in, da ga opravlja s srcem. Marina je izredno poštena, ne boji se povedati svojega mnenja, njeno ravnanje je na najvišjem nivoju, vredna je zaupanja, vsa dejstva o nepremičnini dosledno preveri na GURS in zemljiški knjigi.

 

Vsakomur bom z veseljem priporočila vašo agencijo. Imela sva še eno "bližnje" srečanje z eno od vaših agentk. To je bila Neda Guzelj, ki je na naju prav tako naredila izjemen vtis. Njen pristop je bil prav tako nadvse profesionalen. Očitno imate zelo dobre agente. In če bova še kdaj potrebovala vaše storitve, se bova vsekakor obrnila na vas.

 

Uspešno delo še naprej!

 

Emilija Kotolenko in Silvester Vrbnja

Pozdravljeni,
 
S pomočjo vaše agencije smo kupili hišo. Rad bi se posebno zahvalil in pohvalil vašo agentko Nino Mohorko, ki je svoje delo opravila korektno in zanesljivo. Bila je odzivna in pripravljena pomagati. Želim si in upam, da v podjetju cenite njeno delo in jo za opravljeno temu primerno nagradite. 

 
Gospodično Nino Mohorko bom priporočil znancem in prijateljem, ki bodo potrebovali njene storitve.  
 
Prijeten pozdrav,
Kevin Glavica
Kevin G.
"Spoštovana gospa Anita,
 
Rada bi vam se zahvalila za posredovanje pri prodaji hiše. Z vašim delom sem bila zelo zadovoljna, saj ste bili vedno dosegljiva za kakšno svetovane, prijazna in vse skupaj ste zelo profesionalno izpeljala kljub „korona virusu“. Želim vam še veliko uspešno ispeljanih poslov. HVALA!!!"
 
Nada
Nada
"Naprej smo poskušali nepremičnino prodat kar sami, vendar smo hitro ugotovili da tako ne bo šlo. Brat je predlagal g. Aljaža Rupnika iz agencije CENTURY 21 Novi dom, s katero je že imel izkušnje pri prodaji stanovanja.

Sedaj ko je projekt prodaje nepremičnine zaključen, bi se rad zahvalil g. Aljažu Rupniku za zavzetost, natančnost, točnost, strokovnost, prevsem pa smo najbolj zadovoljni, da se je nepremičnina zelo hitro prodala - kljub času korona virusa.

G. Aljaž, s svojim delom ste v celoti opravičili naše zaupanje ter v celoti presegli naša pričakovanja. Z gotovostjo lahko rečemo, da svoje delo opravljate s srcem in polno mero občutka za ljudi. Vsem, ki bodo želeli prodati ali kupiti nepremičnino, vas bomo vsekakor priporočili.

V imenu solastnikov se še enkrat zahvaljujem."
I.Kolar, J. Kolar, B. Kolar in M. Malovrh

"Pozdravljeni!

Počasi se bliža čas izselitve iz naše prekrasne hiše v Radizelu. Tiste v katero smo se zagledali v trenutku.. ljubezen na prvi pogled. Bila je naš varni pristan 16 srečnih let. A ptiči so zapustili gnezdo in je naenkrat postala prevelika za naju dva. Ker je to hiša pozitivne energije polna svetlobe in predvsem prijazna, bi bila velika škoda, da sameva. Zato smo se po družinskem pogovoru odločili, da jo odstopimo mlajši družini, ki bo nadaljevala naprej.

Neda, prekrasna Neda Guzelj iz vaše enote v Mariboru se mi je javila, ko sem vas prvič klicala. Taaaak profesionalna, polna znanja enostavno in preprosto na svoj način je speljala prodajo, da se sploh nisva en čas zavedala da je hišo prodala. Skozi ves zakompliciran postopek je tako korakala po vseh postopkih z nami pozneje še z našimi kupci, da sva jo enostavno morala občudovat. Brez naše Nede bi za nas vse to bila znanstvena fantastika. Veliko papirologije,datumov, dogodkov notari ma niti enkrat ni "zaštekala". Neda hvala ti od srca za vso pomoč, za vse lepe besede tudi ko ni bilo lepo. To zmore samo oseba z velikim srcem. Res si rojena za ta posel.

Naši kupci. Lahko si jih človek samo zaželi. Prekrasna družina, ki bo nadaljevala tam kjer smo se mi ustavili. Pravi za našo bajtico. Že sedaj jo imajo radi.. in zato tudi mi njih. Naj jim bo lepo in naj bodo srečni v njej kot smo bili mi ❤️

Hvala Neda, hvala agencija Century, da ste in da imate zaposlene ljudi, ki več kot odlično opravijo svoje delo."

Družina Ristič

Družina Ristič

Zdravo, po tem, ko smo se lani začeli pogovarjati o prodaji moje polovice hiše v Ljubljani, jo je Romanu uspelo prodati. Zahvaljujem se še enkrat za posredovanje! p.s.: Roman je zaslužil VSAK CENT provizije!

Jernej Tomec

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.