Stranke o nas

Majda Starovašnik je človek in strokovnjak.

Ta kombinacija prinese varnost tako kupcu kot prodajalcu. To je največja garancija, da bo posel dobro speljan in obe strani zadovoljni. Tudi če včasih stvari ne gredo po planu, je Majda zelo kreativna v iskanju možnih rešitev, ki prinesejo ureditev težav.
 
To pa je danes redkost. Meni osebno to pomeni, da je Majda človek s srcem.
Dr. Neia Zupan
Pozdravljeni,

iskreno se želiva zahvaliti Miranu Černaku.

Z ženo sva se že dolgo odločala za nakup apartmaja, a enostavno nisva našla pravega. Ko sva videla oglas za Golte, sva vedela, da zna biti to - to! Z nepremičninskimi agenti do takrat še nisva imela izkušenj, sem pa imel rahle pomisleke, kaj je sploh njihovo delo.

No in potem sva spoznala Mirana. Neverjetno odprt, prijazen in strokoven. Vse nama je razkazal, svetoval, predstavil tako prednosti, kot tudi morebitne težave. Nanj sva se lahko obrnila tudi za malo morje vprašanj in nasvetov, večinoma je lahko pomagal takoj, tam kjer ni poznal odgovora, se je pozanimal ali pa naju preusmeril na pravo osebo.

Z veliko gotovostjo lahko trdiva, da je bil ravno zaradi Mirana ta nakup nepremičnine nestresen, transparenten in za naju celo zabaven. Miran ne gradi enkratnega posla, temveč gradi vezi in prijateljstva - nama je bil njegov način dela zelo blizu.

Vesela sva, da sva imela Mirana ob strani, zato bova brez pomisleka vsakega, ki se bo zanimal za nepremičnine povezala direktno nanj.

Miran, HVALA za neverjetno izkušnjo in veliko uspehov še naprej!

Roman in Maruša Krušič

Roman in Maruša Krušič

Spomladi lanskega leta sva se z možem odločila, da prodava najino stanovanje in kupiva hišo. Sprva sva se namenila stanovanje prodati sama, da prihraniva pri proviziji za posredovanje.

 

Iskala sva hišo, pri tem pa naletela na različne agencije, zato imam z nepremičninskimi agenti kar veliko izkušenj, takšnih in drugačnih. Doživela sva marsikaj: od tega, da agentka sploh ni prišla na dogovorjeni ogled, da nama je druga agentka očitala, ker nisva cepljena proti covidu, da je neka agentka prodajala hišo, za katero sploh ni vedela, da jo je že prodala... Pa to niso bili agenti vaše agencije.

 

Potem pa sva bila nekega dne na ogledu neke hiše in naletela na pravi biser: agentka je bila prijazna, vljudna, spoštljiva, na vsako vprašanje je znala odgovoriti..., takoj sva ugotovila, da "v nulo" obvlada svoje delo. Zapletli smo se v pogovor, beseda je dala besedo... in tako sva se odločila, da prodajo najinega stanovanja zaupava vaši Marini Sreš. Svoje odločitve nikoli nisva obžalovala. Zadeve se je lotila nadvse profesionalno, sestavila odličen oglas in ga opremila s fotografijami, ki so prikazovale dejansko stanje nepremičnine. Rezultat je bil viden skoraj takoj. Imela sva le tri oglede in se tako horde potencialnih kupcev niso vrstile po stanovanju, kar zna biti zelo stresno in moteče. Že prvi par, ki je prišel na ogled, se je odločil za nakup!!!

 

Poleg tega je bila ves čas pripravljena svetovati, obveščala naju je o poteku prodaje, vse je potekalo na najvišjem nivoju, brez stresov in neprijetnih presenečenj. Neprecenljivo! Vidi se, da ima svoje delo zelo rada in, da ga opravlja s srcem. Marina je izredno poštena, ne boji se povedati svojega mnenja, njeno ravnanje je na najvišjem nivoju, vredna je zaupanja, vsa dejstva o nepremičnini dosledno preveri na GURS in zemljiški knjigi.

 

Vsakomur bom z veseljem priporočila vašo agencijo. Imela sva še eno "bližnje" srečanje z eno od vaših agentk. To je bila Neda Guzelj, ki je na naju prav tako naredila izjemen vtis. Njen pristop je bil prav tako nadvse profesionalen. Očitno imate zelo dobre agente. In če bova še kdaj potrebovala vaše storitve, se bova vsekakor obrnila na vas.

 

Uspešno delo še naprej!

 

Emilija Kotolenko in Silvester Vrbnja

Odločili smo se prodati hišo v Kranju, ki smo jo podedovali po svojih starših. Iskali smo dobre in poštene agente. Po dolgih iskanjih smo bili veseli priporočila, da prodajo zaupamo agentki Majdi Starovašnik, ki ima bogate izkušnje in spretno vodi tudi odnose z dediči.

  

Že na prvem posvetu z agentko Majdo, smo dobili občutek, da smo se odločili prav. Predlagala nam je prodajni sistem - poiskati najboljšega ponudnika glede cene in lastnosti kupca. Na ta način prodaje, smo izbrali najboljšega kupca za urbano in elitno okolje.

  

Menim, da je gospa Majda rojena za ta posel. Toplo jo priporočam vsakemu, ki želi korektno in kvalitetno prodajo nepremičnine po skrbno načrtovanih prodajnih korakih.

Marko Košnik

Ga. Majdo smo po naključju spoznali pri posredovanju poslovnih prostorov v Kopru. Ga. Majda je bila prijazna, točna, zanesljiva in je tako poskusila ustreči vsem našim željam in zahtevam, v veliki večini v naše zadovoljstvo. Bili smo tako zadovoljni, da smo Ga. Majdo čez slabe pol leta ponovno kontaktirali in jo prosili, da nam pomaga poiskati poslovne prostore tudi v Ljubljani.

 

Tudi tokrat nas ni razočarala. Poslovne prostore v Ljubljani je našla izjemno hitro. Odlično je pripravila in koordinirala izbrane štiri zaporedne oglede. Za enega izmed ponujenih poslovnih prostorov smo se tudi odločili. Za nas je bil to izjemen prihranek časa. Uredila je vse potrebno v naše zadovoljstvo.

Matija Mazalin, Abrantix d.o.o.

Odlična izkušnja, čeprav nisem imel potrebe prodati hiše v Kopru, pa je hiša postala prevelika, vzdrževanje hiše in urejanje vrta breme. Zato sem se odločil prodati, vendar le za dobro ceno. Na spletu sem izmed več agencij po mojem občutku izbral najboljšo Century 21 in gospa Majdo Starovašnik, ki  me je že ob prvem obisku navdušila s svojim pristopom in strokovnostjo.

 

Prodajo sem ji v celoti prepustil in ji povsem zaupal tako, da je oglede vršila tudi v času moje odsotnosti. Njena vztrajnost in zavzetost je rodila sad in hišo smo dobro prodali. Tudi vse pravne formalnosti pri notarju in finančni upravi smo opravili hitro in strokovno. Hvala!

Niko Abrahamsberg

Z gospo Majdo Starovasnik sva se prvič srečala pred desetimi leti pri prodaji stanovanja v Kranju. Ker živiva pretežno v tujini nama je bilo posebno pomembno, da in so bili skoraj vsi postopki - ogledi, administrativne zadeve - izpeljani brez najine prisotnosti, s komunikacijo po telefonu in mailu, z iznajdljivo in zaupanja vredno osebo.

 

S storitvijo sva bila zelo zadovoljna, tako da sva gospe Starovašnik zaupala prodajo še enega stanovanja in hiše v Ljubljani. Priporočila sva jo - in jo bova se naprej tudi  prijateljem in znancem.

Alenka in Borut Gorjup

Pozdravljeni,
 
S pomočjo vaše agencije smo kupili hišo. Rad bi se posebno zahvalil in pohvalil vašo agentko Nino Mohorko, ki je svoje delo opravila korektno in zanesljivo. Bila je odzivna in pripravljena pomagati. Želim si in upam, da v podjetju cenite njeno delo in jo za opravljeno temu primerno nagradite. 

 
Gospodično Nino Mohorko bom priporočil znancem in prijateljem, ki bodo potrebovali njene storitve.  
 
Prijeten pozdrav,
Kevin Glavica
Kevin G.

Brez tovrstnih izkušenj sva se s soprogo, kar nekako na hitro odločila, da prodava stanovanje. Sin je omenil, da je njegov študijski kolega nepremičninski posrednik  in dodal, da je kot študent  vlival zaupanje in kazal veliko mero odgovornosti.  Vse to in še več je Matija Sever s svojim nastopom, mirno odločnostjo, strokovnostjo in srčnostjo potrdil že ob prvem srečanju.  Vedno je imel čas za naju,  se nama posvetil, spremljal zainteresirane kupce ob ogledih in strokovno in odločno zastopal najine interese.

Tudi do najinih morebitnih kupcev je izkazoval profesionalen odnos, poznavanje zakonodaje, postopkov prodaje in strokovnost.

Andrej Č.

Spoštovani na agenciji Century 21 in prodajni agent g. Matija Sever!

Zahvaljujem se vam za profesionalno in hitro prodajo moje nepremičnine (stanovanja) v Ljubljani. Zaradi konca študija otrok v Ljubljani te nepremičnine sedaj nismo več potrebovali, zato smo se jo namenili prodati. Preko interneta smo našli kontaktne podatke g. Matije Severa, ki se nas je po telefonskem pogovoru tudi spomnil. Predali smo mu dokumentacijo, ki jo je sam dopolnil še s potrdili o gradbenem dovoljenju in ukrenil vse potrebno za prodajo. Med prodajo nas je sprotno in izčrpno obveščal ter zelo hitro našel tudi kupca. Ves čas sodelovanja je vzdrževal visoko profesionalen odnos do nas in do kupca, svoje delo pa je opravil zelo strokovno, suvereno in učinkovito. Opravil je tudi vse formalnosti po prodaji nepremičnine, tako da se mi s tem nismo rabili nič ukvarjati. Na tem mestu se mu še enkrat zahvaljujem za ves trud in opravljeno delo ter ga toplo priporočamo tudi drugim strankam ob prodaji ali nakupu nepremičnine.

Ivo B.
"Spoštovana gospa Anita,
 
Rada bi vam se zahvalila za posredovanje pri prodaji hiše. Z vašim delom sem bila zelo zadovoljna, saj ste bili vedno dosegljiva za kakšno svetovane, prijazna in vse skupaj ste zelo profesionalno izpeljala kljub „korona virusu“. Želim vam še veliko uspešno ispeljanih poslov. HVALA!!!"
 
Nada
Nada
"Naprej smo poskušali nepremičnino prodat kar sami, vendar smo hitro ugotovili da tako ne bo šlo. Brat je predlagal g. Aljaža Rupnika iz agencije CENTURY 21 Novi dom, s katero je že imel izkušnje pri prodaji stanovanja.

Sedaj ko je projekt prodaje nepremičnine zaključen, bi se rad zahvalil g. Aljažu Rupniku za zavzetost, natančnost, točnost, strokovnost, prevsem pa smo najbolj zadovoljni, da se je nepremičnina zelo hitro prodala - kljub času korona virusa.

G. Aljaž, s svojim delom ste v celoti opravičili naše zaupanje ter v celoti presegli naša pričakovanja. Z gotovostjo lahko rečemo, da svoje delo opravljate s srcem in polno mero občutka za ljudi. Vsem, ki bodo želeli prodati ali kupiti nepremičnino, vas bomo vsekakor priporočili.

V imenu solastnikov se še enkrat zahvaljujem."
I.Kolar, J. Kolar, B. Kolar in M. Malovrh

"Pozdravljeni!

Počasi se bliža čas izselitve iz naše prekrasne hiše v Radizelu. Tiste v katero smo se zagledali v trenutku.. ljubezen na prvi pogled. Bila je naš varni pristan 16 srečnih let. A ptiči so zapustili gnezdo in je naenkrat postala prevelika za naju dva. Ker je to hiša pozitivne energije polna svetlobe in predvsem prijazna, bi bila velika škoda, da sameva. Zato smo se po družinskem pogovoru odločili, da jo odstopimo mlajši družini, ki bo nadaljevala naprej.

Neda, prekrasna Neda Guzelj iz vaše enote v Mariboru se mi je javila, ko sem vas prvič klicala. Taaaak profesionalna, polna znanja enostavno in preprosto na svoj način je speljala prodajo, da se sploh nisva en čas zavedala da je hišo prodala. Skozi ves zakompliciran postopek je tako korakala po vseh postopkih z nami pozneje še z našimi kupci, da sva jo enostavno morala občudovat. Brez naše Nede bi za nas vse to bila znanstvena fantastika. Veliko papirologije,datumov, dogodkov notari ma niti enkrat ni "zaštekala". Neda hvala ti od srca za vso pomoč, za vse lepe besede tudi ko ni bilo lepo. To zmore samo oseba z velikim srcem. Res si rojena za ta posel.

Naši kupci. Lahko si jih človek samo zaželi. Prekrasna družina, ki bo nadaljevala tam kjer smo se mi ustavili. Pravi za našo bajtico. Že sedaj jo imajo radi.. in zato tudi mi njih. Naj jim bo lepo in naj bodo srečni v njej kot smo bili mi ❤️

Hvala Neda, hvala agencija Century, da ste in da imate zaposlene ljudi, ki več kot odlično opravijo svoje delo."

Družina Ristič

Družina Ristič

"Lepo se vam zahvaljujem za korektno izpeljan prodajni postopek. Lepo je bilo sodelovati z vami, gospa Majda. Veliko mi je pomenilo, da je bila vaša komunikacija jasna, hitra in ažurna. Pri izvedbi prodajnega postopka ste pokazali veliko mero strokovnega znanja in sposobnost prilaganja se posebnim, nepričakovanim situacijam, kar me je še posebej presenetilo. Vaše delo ste opravili z ravno pravo mero prijaznosti, strokovnosti in povsem nevsiljivo, kar je veliko pripomoglo k temu, da je bil posel uspešno sklenjen in zelo hitro izpeljan. Lep pozdrav."

Tina Podgornik

Tina Podgornik

"Vsi vemo, da je pri kompleksnih razvezah odličen odvetnik ključen. Zelo malo ljudi pa ve, da je pri prodaji nepremičnin prekaljen nepremičninski agent češnja na torti s katerim si prihranimo odvečne skrbi, čas, predvsem pa predstavlja pravi svetilnik v čustveno razburkani atmosferi med lastniki, ker vliva zaupanje. Hišo smo prodali v zelo negotovih časih izjemno hitro in eden ključnih elementov je prav nepremičninski agent.Ga. Majda Starovašnik je hitro ocenila situacijo, podala ustrezne predloge, se lotila ogledov na profesionalni ravni in nas vse skupaj pripeljala do konca prodajnega procesa. Kakšno olajšanje!"

Snježana Bianka Nappi

Snježana Bianka Nappi

"Z veseljem bi priporočil ga. Majdo Starovašnik iz agencije C21 Primorska. Njena zavzetost, natančnost in profesionalnost zanesljivo prinese prodajni uspeh. Sam sem se odločil za ekskluzivno prodajno pogodbo za svojo nepremičnino z njo in lahko potrdim, da sem se prav odločil. Njeni prodajni uspehi to samo dodatno potrjujejo. Nikar ne prodajate pri množici agencij, ampak se raje odločite le za enega agenta oz. agencijo. Sam vem, da se bom, če bom spet kaj prodajal ali kupoval obrnil samo in le na ga. Majdo."

Peter Stegnar

Peter Stegnar

Spoštovani g.Sever. Želela bi se vam zahvaliti za profesionalen in požrtvovalen pristop in odnos pri prodaji naše nepremičnine. Vedno na voljo, vedno v akciji, nikoli odnehali, vse dokler ni prislo do podpisa kupoprodajne pogodbe. Lepo je sodelovati s tako profesionalnim nepremičninskim agentom. Z veseljem vas priporočim naprej! Obilo uspehov pri vašem nadaljnem delu vam želim.

Majda Grošelj

Zdravo, po tem, ko smo se lani začeli pogovarjati o prodaji moje polovice hiše v Ljubljani, jo je Romanu uspelo prodati. Zahvaljujem se še enkrat za posredovanje! p.s.: Roman je zaslužil VSAK CENT provizije!

Jernej Tomec

Zadnja leta sva imela priložnost sodelovati s kar nekaj nepremičninskimi agenti. Tako sva spoznala tudi Majdo Starovašnik iz agencije C21 Primorska, ki je posredovala pri prodaji najinega  stanovanja in nakupu hiše v Izoli. Z njenim posredovanjem sva bila nadvse zadovoljna. Majda zna pozorno prisluhniti strankam in z ozirom, da običajno zastopa tako prodajalca  kot kupca, uskladiti interese obeh in pripeljati posel do uspešnega zaključka. Ob strokovnosti jo odlikujejo odzivnost, neposrednost in vztrajnost. Torej lastnosti, ki jih mora imeti dober nepremičninski agent. Brez pomisleka bi jo priporočila svojim najboljšim prijateljem.

Marija in Iztok Čuk  

Pozdravljena ga. Majda! Najprej čestitke za lep uspeh v okviru skupine C21 / Primorska in verjamem, da se bo ta lep naziv – naj agentka C21 Primorska - nadaljeval tudi naslednja leta. Z ga. Majdo Starovašnik iz nepremičninske skupine C21 sva se spoznala naključno. Prvi vtis: profesionalna, korektna, morda (ustrezno) poslovno zadržana, a tudi pravi čas sproščena. Na objektu zna opaziti posebnosti, detajle, kvalitetne materiale in vgrajeno opremo in objekt ter opremo ustrezno ovrednotiti, čeprav so morda pričakovanja prodajalca/kupca drugačna. Ceni korektnost, odprtost. Ne govori preveč, a kar pove je realno in ustrezno. Postavlja realne cenovne okvire in roke prodaje. Postopke, povezane s papirologijo, ki je glede na posamezna področja in spreminjajočo se zakonodajo, mnogim nerazumljiva in posledično zahtevna, izpelje korektno in primerno. Vesel sem, da sva sodelovala

Tomaž Ravnikar, Ljubljana

S pomočjo gospe Majde sem prodala dve stanovanji v Kopru in oddala stanovanje v Ljubljani. Kljub temu, da so bili v posel vpleteni tudi drugi posredniki je bila gospa Majda uspešna pri vseh treh posredovanjih. Prepričana sem, da k njenemu uspehu najbolj pripomore visoka profesionalnost, s katero pridobi zaupanje tako kupcev kot tudi prodajalcev. Poleg dolgoletnih izkušenj je njena velika prednost tudi odlična komunikacija, odzivnost, prijaznost in predanost poklicu, ki ga opravlja. Vsekakor jo priporočam vsem strankam, ki potrebujejo profesionalno svetovanje ter posredništvo.

Mojca Krašovec

S pomočjo gospe Majde smo na ekskluzivni lokaciji kupili odlično nepremičnino. Kljub našim večletnim izkušnjam na nepremičninskem trgu, nas je Majdin odnos zelo pozitivno presenetil. Majda je bila ves čas postopka nakupa zelo osredotočena ter nas sproti obveščala na vsakem koraku ter ni izpustila nobene malenkosti. Na vsako našo željo in zahtevo se je nemudoma odzvala ter jo tudi uspešno rešila, kar jo vsekakor uvršča v sam vrh nepremičninskih posrednikov. Njena osredotočenost in predanost ni popustila vse do konca postopka. Brez vprašanj ter zahtev nam je uredila tudi vse spremembe plačnika pri dobaviteljih energije ter ostalih. Njena storitev je resnično celovita in kot kupec lahko rečem da smo se popolnoma zanesli na njeno strokovnost ter izkušnje. Vsekakor jo priporočam vsem strankam, ki potrebujejo profesionalno svetovanje ter posredništvo.

Matija Mordej

Nepremičninsko agentko Majdo lahko pohvalim kot strokovno, zanesljivo, zaupanja vredno osebo, ki zna svojim klientom dobro svetovati, nepremičnine, ki jih prodaja pa dobro preuči in jih tudi odlično predstavi zainteresiranim strankam.

Lidija Peroša

Z gospo Majdo Starovašnik sodelujemo že nekaj let in v vsem tem obdobju lahko podava samo veliko pohval. Na svojem področju nepremičninskega agenta je zelo strokovna, natančna in vestna. Vedno točna pri ogledih, tudi v kriznih situacijah ohranja mirnost in veliko profesionalnosti. Med strankami zelo lepo komunicira in rešuje zadeve. Posebna pohvala tudi njenemu videzu, modnem oblačenju in urejenosti. Hvala Majda

SUZANA IN ANDRE KADIČ

Gospa Majda Starovašnik, nepremičninska posrednica pri agenciji CENTURY 21 Primorska je prevzela v prodajo premijsko stanovanje v soseski Nokturno, Koper. Prodajni proces je bil izpeljan in zaključen v zelo kratkem času. S svojim prizadevanjem je poskrbela, da so bila usklajena vsa odprta vprašanja med kupcem in prodajalcem ter tudi učinkovito in brez zapletov izpeljana uradna dejanja. Gospa Starovašnik si zasluži zaupanje.

Miroslav Gnamuš

Gospo Starovašnik spremljam preko aktivnosti v zvezi z prodajo moje nepremičnine - vile, nekoč grajskega dvorca Rajhenburg. Smatram jo za zelo strokovno in sposobno osebo, ki delo nepremičninske posrednice jemlje z vizijo širine, v katero vpleta tudi vse detajle, od dobrih stikov z lastnikom, zastopanjem njegovih interesov, filtriranjem, urejanjem in plasiranjem nepremičnim najboljšemu ponudniku. Je oseba, ki zna spremljati, poslušati, si vzeti čas in razmišljati kako pravemu na drugi strani predstaviti bazo ponudb. Gospo Starovašnik smatram kot koristen del tima, saj so njeni strokovni nagibi, delavnost, tudi modrost koristni širšemu slovenskemu kakor tudi tujemu človeku, saj se trudi zagotavljati pogoje za zadovoljne stranke in zadovoljne nove lastnike, zato njo in njeno agencijo priporočam vsakemu posebej, ki si želi npr. zaradi osebnih, zdravstvenih ali drugih neobvladljivih okoliščin povezanih z njihovo nepremičnino poenostaviti življenje in si kupiti nekaj ustreznejšega, obvladljivega, da za to najame C21 in s temo gospo Majdo Starovašnik.

Samuel Kukovičič, dipl. inž, restavrator, Brestanica

Spoštovana Majda, Želel bi se vam ponovno zahvaliti za posredovanje ter pomoč ob nakupu stanovanja v Kopru. Predvsem sta mi bili všeč vaša odzivnost ter hiter in transparenten postopek!

Janez Pokorn Regional Vice President - EastEurope EBV Elektronik, anAvnetCompany

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.