Century 21Medijsko središče

Novinarska vprašanja

Ker se zavedamo pomembnosti ažurnega in korektnega odnosa do morebitnih medijskih vprašanj, smo vam na voljo prek spodaj navedenih kontaktnih podatkov. Poskrbeli bomo, da boste vse potrebne informacije dobili na enem mestu in v celoti, kot boste želeli.

 

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o.

Cesta 24. junija 25, Ljubljana

1231 Ljubljana-Črnuče

 

080 34 10

info@c21.si

CENTURY 21 Slovenija

Leta 1971, ko se je na tleh Združenih držav Amerike odprla prva poslovalnica, si gotovo nihče ni mislil, da se bo skozi leta razširila po vsem svetu in tako zajela kar 80 držav po svetu, odprla 8.000 pisarn v lastni mreži in imela 118.000 zadovoljnih nepremičninskih agentov. Ker naše ideje nimajo meja, so se naše franšize temu primerno razširile po vsem svetu.

1971

leto ustanovitve

86

držav po svetu

14.000

pisarn v mreži

147.000

nepremičninskih agentov

Spoznajte nas

Celovito oglaševanje

V naših medijskih prostorih

Poznate tako široko oglaševanje na enem samem mestu? Pri nas, povabimo vas med liste naše revije, v stiku s strankami ste tudi prek spletne strani. Prisotni ste v obliki promocijskega materiala, ki ga dobi stranka v sleherni poslovalnici. Pozabili nismo niti na družbena omrežja, in s seboj vas vzamemo tudi na mednarodne sejme in lokalne seminarje. Najbolj zahtevnim ponujamo še promocijo prek naših vozil Ninebot in tako zaobjamemo vse možne marketinške prijeme.

Želim izvedeti več

Prisotnost v medijih in na dogodkih

10. Nov.2016

Zlati sponzor

Zlati sponzor 27. tradicionalnega posveta Poslovanja z nepremičninami, Portorož: Tradicionlni posvet ni nekaj, kar bi si nepremičninski agenti želeli. Tam tudi ne zaspiš. Poslovanje z nepremičninami je del našega vsakdanjika, zato smo postali Zlati sponzor in ne le sponzor kot tak.

Preberi več

17. Sep.2016

Sponzor projekta Mirno morje

Dobrodelno jadranje smo podprli v želji, da bi posameznikom zapihali v njihova osebnostna jadra. Prepričani smo, da so mnogi posebni posamezniki, zaradi naše pomoči bili deležni sanjskih počitnic.

08. Sep.2016

Dan odprtih vrat Global House

Odpiramo vrata, včasih okna, predvsem pa z vami delimo znanje, ker si vaše zaupanje zaslužimo.

20. Avg.2016

Ponosni sponzor tekme UEFA

Ponosni sponzor tekme UEFA playoffs v futsalu za uvrstitev Proen Maribor v ligo prvakov: Biti sponzor ni metanje denarja skozi nepremičninsko okno. Je podpora tistih, s katerimi vedno znova zmagujemo.

08. Jul.2016

Jumbo plakat na stavbi v Melju

Oglaševanje ni nekaj, kar bi morali skrivati. Naš logo in sporočilo ne kazi podobe, temveč nepremičninam dodaja dodano vrednost.

01. Jul.2016

2. Piknik Zmajev

Športna zmaga je tudi naša. Podpiramo, navijamo in se veselimo. Tako je bilo tudi z Zmaji

Preberite več

16. Jun.2016

Postavitev cerade na Trgovsko-poslovni center City Maribor

Nismo želeli biti le videni, temveč vidni in odkriti.

06. Jun.2016

Povezovanje nepremičninskih agencij Century 21

Povezovanje je ključna točka vsakega uspeha. Mi se z različnimi franšiznimi agencijami družimo zato, ker drug drugemu prenašamo koristne informacije in strategije, ki nas na globalni ravni dela najboljše.

26. Maj.2016

Dan odprtih vrat agencije Century 21 Maribor City

Želeli smo vas spoznati. Se z vami rokovati in pokazati, kje marljivo delamo takrat, ko nismo na terenu.

13. Maj.2016

Humanitarni koncert13ka

Neprofitna organizacija Zavod 13, ki pomaga vsem staršem otrok s posebnimi potrebami vsako leto priredi koncert. Z njimi smo se zabavali zato, ker sprejemamo drugačnost tudi sami.

Preberite več

07. Maj.2016

Izid revije

Revija ni le naša tiskarska muha, temveč medij, v katerem želimo na široko pisati o vseh kompenantah, ki se tikajo našega področja. Ne oglašujemo le oglase, temveč delimo zavest.

18. Apr.2016

Objava na Radio City

Biti prisoten na domačem medijskem parketu je tako pomembno, kot ples s strankami samimi. Z radijskim oglasom, smo se ne le predstavili širšim uporabnikom naše ponudbe, temveč vsem tistim, ki nas bomo mogoče nekoč, še kako potrebovali. Dobro je vedeti, da smo tukaj.

06. Apr.2016

Oddaja RTV SLO: Točka preloma

Nastop direktorja g. Denisa Goričan na RTV SLO v oddaji Točka preloma. Nastop si lahko ogledate na spodnji povezavi med časom od 6:36 do 6:53.

 

Ogled videa članek pa si lahko preberete na RTV SLO spletni strani.

01. Apr.2016

Jumbo plakati po Mariboru

Na plakatih tik ob cestah smo želeli stopiti zato, da bi vam ob slabi misli, da svoje nepremičnine ne boste prodali, zamenjali z upanjem. Mi poznamo rešitve, zato se med vožnjo osredotočajte le na vožnjo.

21. Mar.2016

Dobrodelni tek za otroke z downovim sindromom

Tek na 21 km smo opremili z našimi majicami. Dejstvo je, da si delimo isto številko, predvsem pa tek čez ovire. Starše otrok s posebnimi potrebami ne ustavi prav nič, nas prav tako ne.

Preberite več

19. Mar.2016

Oglas v Delo in nepremičnine

Kako smo prišli na slovenski in hrvaški trg, razkrivamo za revijo Delo in dom. Prikazali smo našo globalno strategijo, odkrili strokovno pomoč strankam s strani kupcev, kot prodajalcev nepremičnin in navsezadnje naša drugačnost na področju upravljanja na nepremičninskem trgu prinaša tiste stranke, ki že nekaj časa za lastne potrebe niso imele pravega sogovornika. Zato smo to vrzel naposled zapolnili mi.

18. Mar.2016

Nepremičninski sejem DomExpo 2015, Moskva

Sejmi so koristna stičišča ne le za spoznavanje novi strank, temveč za širši vpogled na nempremičninsko omrežje. Seveda smo bili zraven tudi mi.

Preberite več

Promocijski material

Za uporabo promocijskega materiala smo pripravili  naše logotipe, ki jih brez slabe vesti uporabite.

Logotip – svetla podlaga

Logotip – svetla podlaga

Logotip - temna podlaga

Logotip - temna podlaga

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.