Century 21Predstavitev

CENTURY 21

CENTURY 21 je v globalnem merilu ena izmed najbolj prepoznavnih nepremičninskih znamk na svetu. Z močno mednarodno prisotnostjo v več kot 80 državah po celem svetu, s preko 12.900+ franšiznimi pisarnami in preko 142.000+ nepremičninskimi agenti ustvarja nepremagljivo gonilno silo, ki postavlja nadpovprečne standarde kvalitete na področju nepremičninskega posredovanja že od leta 1971.

 

CENTURY 21 je ekipa ter velika mednarodna družina zagnanih, strokovno podkovanih in ambicioznih posameznikov, ki živi in diha za pripadnost naših strank in uresničitev visoko zastavljenih ciljev.

 

Naša vizija je jasna

V Sloveniji želimo postati sinonim za nadpovprečno kakovost storitev za stranko ter osvojiti največji tržni delež po številu realiziranih nepremičninskih transakcij. S sodobnim pristopom in strokovnostjo verjamemo da nam to tudi uspeva.

 

Kaj vam zagotavlja naše poslanstvo

Varen nakup, prodajo, najem, oddajo ali menjavo nepremičnine. Zavedamo se, da je nakup ali prodaja nepremičnine pomembna in preudarna odločitev v življenju posameznika, povezana z visokim finančnim vložkom, zato so naše stranke lahko mirne, da bo posel izpeljan VARNO.

 

Naše vrednote

  • strokovnost
  • varnost
  • moralna in etična načela
  • diskretnost
  • zanesljivost
  • pripadnost in popolna predanost delu
  • verodostojnost
  • družbena odgovornost

 

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. je pridobila licenco za uporabo blagovne znamke CENTURY 21 na področju Republike Slovenije ter s tem povezanih blagovnih znamk. CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. na tej podlagi izvaja prodajo franšiz CENTURY 21 in podeljuje pravice do uporabe blagovnih znamk CENTURY 21 ter je podpora franšiznim poslovalnicam CENTURY 21. Prav tako je svojim franšiznim poslovalnicam v pomoč pri urejanju posameznih spletnih strani, oglaševalskih aktivnosti v zvezi z blagovno znamko CENTURY 21 in z njo povezanih blagovnih znamk ter ostalih s tem povezanih dejavnosti.

 

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. neposredno ne opravlja nepremičninskega posredovanja. S posredovanjem v prometu z nepremičninami se ukvarjajo posamezni franšizojemalci, ki so lahko pravne osebe ali samostojni podjetniki (nepremičninski posredniki). Pri oglasih na spletni strani je naveden kontakt posameznega posrednika, ki je upravičen posredovati pri prometu z nepremičninami.

 

CSLO NEPREMIČNINE, d.o.o. ne odgovarja za vsebino oglasov, ki se oglašujejo na uradni spletni strani www.c21.si. Za oglase neposredno odgovarja nepremičninski posrednik, ki s pomočjo oglasov trži določeno nepremičnino v sodelovanju z nepremičninsko agencijo, v sklopu katere deluje.

Century 21 po svetu

Afrika

Angola
Južna Afrika
Maroko
Nigerija
Tunizija
Zelenortski otoki

Avstralija in Nova Zelandija

Avstralija
Nova Zelandija
Papua Nova Gvineja

Azija

Hongkong
Indija
Indonezija
Japonska
Južna Koreja
Kambodža
Kitajska
Macau
Singapur
Tajska
Tajvan

Bližnji vzhod

Bahrajn
Egipt
Izrael
Jordanija
Katar
Kuvajt
Libanon
Združeni Arabski Emirati

Evropa

Albanija
Belgija
Bolgarija
Ciper
Češka
Črna gora
Francija
Gibraltar
Grčija
Luksemburg
Malta
Nemčija
Nizozemska
Portugalska
Romunija
Rusija
Slovaška
Srbija
Španija
Turčija
Anglija
Severna Irska
Škotska
Wales

Južna Amerika

Brazilija
Kolumbija
Peru
Urugvaj
Venezuela

Karibi

Angvila
Aruba
Curacao
Dominika
Dominikanska republika
Grenada
Guadaloupe (Gvadelup)
Jamajka
Kajmanski otoki
Martinique (Martinik)
Portoriko
Saba
Saint Kitts (Sveti Krištof)
Saint Kitts (Sveti Krištof)
Sint Maarten
Trinidad in Tobago

Severna Amerika

Bermuda
Kanada
Mehika
Združene države Amerike

Srednja Amerika

Belize
Gvatemala
Honduras
Kostarika
Nikaragva
Panama
Salvador

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.