Samo pri Century 21

Muta, Sv. Jernej nad Muto

  • Počitniški objekt
  • hotel
  • Prodaja
ID: 112200-100
cena nepremičnine
717.000,00
Velikost 827,60 m2
Parcela 36.856 m2
Zgrajeno 2009
Adaptirano 2019
cena nepremičnine
717.000,00
Nepremičninski
posrednik
Miran Čerenak
Miran Čerenak

Št. licence: 833

21 nepremičnin

Podrobnosti

Prodamo čudovito, v neokrnjeni naravi zgrajeno, posestvo Herk. Nahaja se na vrhu planote, na nadmorski višini 1036 metrov, v občini Muta, oddaljen le 12 kilometrov od glavne ceste Maribor-Dravograd.

Posestvo sestavljajo 4 objekti - sprejemni objekt z recepcijo, jedilnico in wellnessom, ločen nastanitveni objekt, ter 2 straješa pomoža kmetijska objekta, ki jih je možno predelati po potrebi hotelirja. Prav tako je možna dozidava in ureditev glampinga, ureditev novega dela hotela, torej možna je povečati nastanitvene kapacitete posestva.

Hotel ima skupaj 45 ležišč v 21 sobah, leta 2009 je bil renoviran ter opremljen s slovenskim pohištvom. V vsaki sobi je mini bar, Wi-Fi internet, LCD TV sprejemnik, talno gretje. Zamenjana je bila streha in urejena toplotna črpalka.

V sklopu hotela je manjši wellness, ki zajema savne (finska savna, IR savna in zeliščna savna), masažno sobo, jacuzzi s pogledom v naravo, fitnes (večnamenske naprave).

V poletnih mesecih je možna vožnja s kolesi, badminton, nogomet na travi, odbojka na travi, streljanje z lokom, pohodi, jahanje, druge športne aktivnosti v naravi. Pozimi je na voljo sankanje ter tek na smučeh. Samo posestvo ima veliko razvojnega potenciala, saj je celotno pripadajoče zemljišče veliko 37.692 m2.

Iz posestva se odpira čudovit razgled na Bistriški jarek, Peco, Uršljo goro, Raduho, Grintovec, Slovenjegraško Pohorje, Pernice in del Dravske doline. Cerkev Sv. Jerneja stoji ob posestvu in je peš oddaljena le 2 minuti.

Posestvo je idealno za razvoj turistične dejavnosti, medicinske dejavnosti oz retreate, za športne aktivnosti, športne priprave in podobno. Sama lokacija posestva kot tudi njegova obstoječa infrastruktura predstavlja izreden potencial za odličen turistični produkt, ki potrebuje dobro blagovno znamko, jasno vizijo in ciljno publiko.Koroška je ena izmed regij, za katero je možno dobiti subvencije za razvoj turizma.

Posestvo trenutno ne obratuje. 

Prodajna cena znaša 717.000,00 EUR + 22% DDV.

Oglas je informativne narave. Naročnik si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega ponudnika. Morebitna pogodba bo sklenjena samo v primeru, da naročnik izbere posameznega ponudnika in da se stranki nato tudi pisno dogovorita o vseh bistvenih sestavinah posla.

Veselimo se sodelovanja z vami.

https://posestvoherk.si/

Št. sob 21

Lastnosti

Priključki

  • Elektrika
  • Voda

Ogrevanje

  • CK

Okolica

  • Lep razgled
  • Bližina narave

Nepremičninski posrednik

Miran Čerenak
Miran Čerenak

Št. licence: 833

21 nepremičnin

CSLO REGIONALNA d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: CSLO REGIONALNA d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.