Muta

  • Počitniški objekt
  • hotel
  • Prodaja
ID: 109141-126
cena nepremičnine
650.000,00
Velikost 827,60 m2
Parcela 36.856 m2
Zgrajeno 2009
cena nepremičnine
650.000,00
Nepremičninski
posrednik
Sašo Tement
Sašo Tement

46 nepremičnin

Podrobnosti

Prodamo čudovito, v neokrnjeni naravi zgrajeno, posestvo Herk. Nahaja se na vrhu planote, v  zaselku Sv. Jernej, na nadmorski višini 1036 metrov, v občini Muta, oddaljen le 12 kilometrov od glavne ceste Maribor-Dravograd.

Iz Posestva Herk se ves čas odpira čudovit razgled na Bistriški jarek, Peco, Uršljo goro, Raduho, Grintovec, Slovenjegraško Pohorje, Pernice in del Dravske doline. Cerkev Sv. Jerneja stoji ob posestvu in je peš oddaljena le 2 minuti.

Hotel ima skupaj cca. 46 ležišč in je bil zgrajen leta 2009 in  opremljen s slovenskim pohištvom. V vsaki sobi je mini bar, Wi-Fi internet, LCD TV sprejemnik, talno gretje. Površina stavb je cca. 1.000 m2. Zamenjana je bila streha in urejena toplotna črpalka.

V sklopu  hotela je manjši wellness, ki zajema: - savne (finska savna, IR savna in zeliščna savna),  - masažno sobo, - masažni bazen zastekljen s pogledom v naravo, - fitnes  (večnamenske naprave, - počivalnico.

Notranje aktivnosti:  - biljard,  - ročni nogomet,  - pikado,  - namizne igre,  - playstation,  - mini kino, V poletnih mesecih pa še:  - vožnja s kolesi,  - 4kolesniki, - badminton, - nogomet na travi,  - odbojka na travi,  - streljanje z zračno puško,  - streljanje z lokom,  - pohodi itd.

Pozimi pa sankanje, tek na smučeh in smučanje. Samo posestvo ima veliko razvojnega potenciala, saj je celotno pripadajoče zemljišče veliko 36856 m2.

Posestvo je idealno za razvoj turistične dejavnosti, medicinske dejavnosti, za športne aktivnosti in podobno.

Posestvo je trenutno zaprto.

Cena ne vključuje opreme, katero je možno odkupiti ločeno.

Možen tudi dogovor o najemu.

Lastnosti

Priključki

  • Elektrika
  • Voda

Ogrevanje

  • CK

Okolica

  • Lep razgled
  • Bližina narave

Nepremičninski posrednik

Sašo Tement
Sašo Tement

46 nepremičnin

Agencija i3 d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: Agencija i3 d.o.o., Tomšičeva ulica 7, 2000 Maribor

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.