Samo pri Century 21

Medvode

  • Parcela
  • zazidljivo
  • Prodaja
ID: 101157-307
cena nepremičnine
52.700,00
Parcela 527 m2
cena nepremičnine
52.700,00
Nepremičninski
posrednik
Matija Sever
Matija Sever

52 nepremičnin

Podrobnosti

V naselju Žlebe med Mednim in Medvodami prodamo čudovito parcelo v izmeri 527 m2. Parcela je nahaja cca 50 m od asfaltirane ceste nekoliko na hribu s čudovitim pogledom na dolino. Tudi srne vas lahko pridejo pozdravit.

Prodajajo se skupno tri parcele. Prva je velika 114 m2 in predstavlja v naravi makadamsko cesto (naprej sta le še dve hiši), druga parcela je velika 324 m2, na njej stoji vrtna hiška izdelana po naročilu dimenzij 4 x 3, z betonsko ploščo in s položenim kamnom (cena 2.100 €) in zelenjavni vrt (Prelep in kvaliteten vrt, ves les je hrast, delalo ga je uradno vrtnarstvo po tehnologiji stroke, cena je bila 7.000 EUR.), tretja parcela pa je velika 89 m2 in prestavlja travnik (poglejte si slike print screen-ov).

Na parceli sta elektrika in voda, napeljani od sosednje hiše. Nekaj je tudi sadnega drevja, med njimi mlada drevesa, jablane in hruške.

Parcela je primerna za ljubitelja narave in miru, omogoča idilo, fantastičnem pogled na planine, kot na dlani Krvavec z nočno smuko, zares samo 15 minut do Ljubljane.

Parcela idealne velikosti za pragmatično življenje, hiška, narava, mir, čisto in sveže, z malo vrta, lastnim sadjem in zelenjavo, v kolikor si ga seveda nekdo želi.

Pogoj nakupa je plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Vljudno vabljeni k ogledu.

Lastnosti

Nepremičninski posrednik

Matija Sever
Matija Sever

52 nepremičnin

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: AEON NEPREMIČNINE d.o.o., Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.