Prestižno

Maribor, Studenci

 • Poslovni prostor
 • skladišče
 • Prodaja
ID: 109141-40
cena nepremičnine
1.099.000,00
Velikost 646,40 m2
Parcela 3.712 m2
Nadstropje Pritličje
Št. nadstropji 1
Zgrajeno 1960
Adaptirano 2014
cena nepremičnine
1.099.000,00
Nepremičninski
posrednik
Sašo Tement
Sašo Tement

49 nepremičnin

Podrobnosti

MARIBOR, STUDENCI, 747 m2, prodamo poslovno stavbo s skladiščnimi oz. proizvodnimi prostori, večji poslovni kompleks, dograjen in adaptiran l. 2012-2014, 3.712 m2 zemljišča, P/P, na Studencih.

Dodaten opis:

Na Studencih v industrijski coni prodamo upravno stavbo s skladiščnimi oz. proizvodnimi prostori z uporabnim dovoljenjem in pripadajočim zemljiščem v izmeri 3.712,00 m2.

Dve skladišči (skladišče ali delavnica), v celoti obnovljeni leta 2014, z zunanjim vhodom in novozgrajena stavba s pisarnami.

Novozgrajena stavba P+M (2014) obsega v pritličju: pisarno, čajno kuhinjo, sanitarije in shrambo. Iz pisarne vodijo stopnice v mansardo, kjer so sledeči prostori: hodnik, čajna kuhinja iz katere je vhod v WC in velika pisarna. Iz pisarne v pritličju je desno vhod v večnamenski prostor (pisarna, priročno skladišče ipd), od tam pa v skladišče 1 (259,2 m2) -delavnica ali skladišče in v celoti obnovljeno leta 2014.

Iz skladišča je vhod v pomožne prostore 19 m2 (hodnik, garderoba, sanitarije in čajna kuhinja). Skladiščno-proizvodni prostor je pregrajen na večji in manjši prostor in ima dostop iz dvorišča. Večji del -100 m2, manjši del - 32 m2.

Kritina pločevinasta (sendvič paneli z svetlobniki), fasada Demit, 10 cm (bele in antracit barve), PVC okna , vrata. Skladiščna vrata proizvajalca Hörmann.

Vzporedno z obnovljenim delom objekta, stojita večji objekt, ki je razdeljen na dva dela in je  zgrajen leta 1960, še v prvotnem stanju. Obe sta med seboj povezani in imata 2 vhoda.

Vzporedno oz. v nadaljevanju večjega objekta je lesen nadstrešek (mojstrsko delo). Kritina (valovitka). Na dvorišču je tudi lovilec olj.

Na skrajnem JZ delu parcele stoji samostojen objekt (skladiščni prostor , garderoba, sanitarije), ki je bil prav tako v celoti obnovljen leta 2014. Nova strešna kritina opečna, Demit fasada 10 cm, PVC vrata, okna in dvižna vrata. Višina skladišč je cca 4 m.

Parcela je v celoti zagrajena in pokrita z varnostnimi kamerami. Dostop možen s tovornjaki; skladiščno proizvodnji prostori so na izjemni lokaciji v neposredni bližini dovoza na zahodno mariborsko obvoznico.

Priporočamo ogled in nakup vsem, ki iščejo nadstandardno in urejene poslovne prostore, ki so pripravljeni na takojšnjo uporabo ter cenijo delo v mirnem in prijetnem okolju.

Za več informacij ter voden ogled po predhodnem dogovoru nas kontaktirajte.

Prednosti za kupca

 • dobra lokacija in dostop
 • možnost takojšnjega prevzema
 • Urejeni skladiščno-proizvodni prostori prirpavljeni za uporabo in prevzem.

Lastnosti

Prednosti

 • Parkirišče
 • Klima

Priključki

 • Elektrika
 • Voda
 • Kanalizacija
 • Telefon
 • Optika

Ogrevanje

 • Plin

Okolica

 • Zelo sončno

V bližini nepremičnine

Pošta 0.25 km
Avtocesta 5 km
Banka 1.6 km

Nepremičninski posrednik

Sašo Tement
Sašo Tement

49 nepremičnin

Agencija i3 d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: Agencija i3 d.o.o., Tomšičeva ulica 7, 2000 Maribor

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.