Samo pri Century 21

Maribor, Studenci

 • Poslovni prostor
 • poslovni objekt
 • Prodaja
ID: 100151-42
cena nepremičnine
300.000,00
Velikost 485 m2
Nadstropje Pritličje
Zgrajeno 1974
Adaptirano 1980
cena nepremičnine
300.000,00
Nepremičninski
posrednik
mag. Truda Vene
mag. Truda Vene

24 nepremičnin

Podrobnosti

V Mariboru na Studencih, na odlični lokaciji, prodamo 485 m2 velik poslovni prostor, avto-moto delavnico s salonom za motorje Harly Davidson in avtomobile, z odlično vpeljanim poslom. Po želji kupca se lahko poslovni prostor uporabi za isto ali kakšno drugo dejavnost.  Poslovni prostor se prodaja zaradi upokojitve.

Vhod v delavnico in salon je ločen z vhodom v pisarno s sprejemnico. Prostori so funkcionalno razporejeni in obsegajo: čakalnico s sprejemno pisarno ter dve pisarni, ki služita kot arhiv, kurilnico, garderobo, delavnico s priročno pisarno, razstavni prostor – salon, velik prostor s stoječim dvigalom, orodjarno, varilnico oz. ključavničarski oddelek, dva skladiščna prostora, priročno kuhinjo, ločenima wc-jema za moške in ženske ter umivalnico.

Sprejemno pisarno in arhiv lahko spremenite tudi v trgovski prostor.

Ogrevanje je urejeno na elektriko in olje, možen je priklop na plin katerega priključek je ob zgradbi. Elektrika je urejena ločeno na tri omarice. Inštaliran je trifazni tok 3 x 50 A varovalkami. Urejeni so tudi vsi ostali priključki (kanalizacija, internet, voda,…).

Zgradba je bila zgrajena v dveh delih. Prvi del leta 1970 ter drugi del 1980. Fasada je bila urejena leta 1974, streha obnovljena leta 2011 z bramac kritino.

Poslovni prostor je ob cesti in v bližini železnice. Od železnice je oddaljen le 75 m. Pred zgradbo so tri parkirna mesta.

Glede na to, da je delavnica dobro vpeljana in da prodajalec z ogromno izkušnjami s proizvodnjo motornih koles, z zastopništvom za več blagovnih znamk iz celega sveta s poudarkom na motornih kolesih Harley Davidson, nudi še eno leto uvajanja v odličen posel, z vso opremo, k ogledu vabimo vse, ki želijo izkoristiti to edinstveno priložnost in nadaljevati z ekskluzivo, ki nudi neomejeno kreativnost. V tem primeru je cena 450.000 EUR.

Imate željo po nadaljevanju tega vpeljanega posla? Želite pridobiti dodatno znanje, ki ga ni mogoče pridobiti v nobeni izobraževalni instituciji in vam jo je pripravljen predati gospod z ogromno izkušnjami? Želite postati na tem področju ekskluzivni? Želite kreativno delo?

Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno nas pokličite. Presenečeni boste nad zakladnico znanja, ki jo premore lastnik. Izkoristite priložnost.

Priporočamo, da si ogledate tudi uradno spletno stran: www.klemencic-bikes.si

Prav tako pa je možno kupiti poslovni prostor z vso opremo. V tem primeru je cena 350.000 EUR.

 Del kupnine je lahko tudi 2-3 sobno stanovanje  ali gradbeno zemljišče do 800 m2 ali manjša hiša v okolici Maribora.

 

 

Prednosti za kupca

 • pomoč pri uvajanju v posel (eno leto)
 • oprema in orodja
 • vpeljan posel
 • odlična lokacija
WC 2

Lastnosti

Priključki

 • Elektrika
 • Voda
 • Kanalizacija
 • Kabelski priključek

Ogrevanje

 • Peč na drva
 • Peč na kurilno olje

Lega

 • jug

V bližini nepremičnine

Pošta 0.5 km
Avtocesta 3 km

Nepremičninski posrednik

mag. Truda Vene
mag. Truda Vene

24 nepremičnin

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: C-NEP AGENCIJA d.o.o., Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.