Maribor, Pobrežje

 • Hiša
 • dvojček
 • Prodaja
ID: 109235-55
cena nepremičnine
309.686,00
Velikost 119,11 m2
Parcela 225 m2
Zgrajeno 2024
cena nepremičnine
309.686,00
Nepremičninski
posrednik
Marko Kralj
Marko Kralj

Št. licence: 03348

16 nepremičnin

Podrobnosti

Ponujamo vam izjemno privlačne in moderne novogradnje na ključ na prestižni lokaciji Pobrežje v Mariboru. Te hiše predstavljajo idealno kombinacijo lepote, praktičnosti in modernosti, ki vam bodo omogočile udobno in sodobno bivanje. Z lokacijo v odmaknjeni slepi ulici boste uživali v izjemnem miru in visoki kakovosti bivanja.

Nizkoenergetske hiše z inovativnimi rešitvami, kot so talno gretje, centralno prezračevanje in troslojna okna, vas bodo navdušile z visoko energetsko učinkovitostjo. Dnevni prostor odlikujejo velika okna, ki omogočajo obilico naravne svetlobe, ustvarjajoč prijetno in prijetno okolje.

Hiše, zasnovane z izjemno estetsko arhitekturo, sledijo sodobnim trendom. Z visokimi stropi ponujajo prostornost, poleg tega pa je razporeditev prostorov dobro premišljena, brez mrtvih kotičkov. Vhodna vrata Pirnar vas popeljejo v eleganten hodnik, kjer se takoj ob vhodu nahaja spodnji WC, garderoba, utility soba in stopnišče. Prostorni dnevni bivalni prostor združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, s prelepim izhodom na teraso in zelenico, ki je usmerjena proti vzhodu in jugu.

Z vzpenjanjem po stopnicah pridete v zgornje nadstropje, kjer boste opazili visoke strope, ki dajejo občutek prostornosti in zračnosti. Iz centralnega hodnika vstopimo v spalnico z lastno kopalnico (t.i. master bedroom), kopalnico z WC-jem in dve otroški sobi. Hiša bo prodana v peti fazi gradnje, pripravljena za vselitev.

Vse hiše bodo opremljene s 3-slojnimi panoramskimi okni iz PVC okvirjev, ki bodo zagotavljala odlično izolacijo. Zunanje žaluzije na elektro pogon bodo omogočale senčenje prostorov po potrebi. Talne obloge bodo visokokakovostna keramika v predprostorih, sanitarijah in kopalnicah, ter oljen hrastov parket prvega razreda v dnevnem prostoru, stopnišču, na hodniku ter v sobah.

Vsaka hiša bo imela dva prostora za parkiranje avtomobilov pred hišo, z možnostjo nakupa dodatnega parkirnega mesta. 

Poleg estetskega vidika je pomembno omeniti tudi gradbeno kakovost. Hiše bodo zgrajene klasično, z opečnimi stenami in armiranobetonsko medetažno ploščo. Streha bo zasnovana kot simetrična dvokapnica z opečno kritino, ki je v skladu z lokalnimi predpisi. Vhodna vrata v stanovanja bodo protivlomna, zvočno izolativna in opremljena z možnostjo električnega odklepanja. Toplotna izolacija bo zagotovljena z 20-25 cm debelimi termoizolacijskimi opečnimi stenami in tankoslojno fasado.

Pri gradnji hiš se upoštevajo tudi predpisi za energetsko učinkovitost, kar pripomore k zmanjšanju stroškov ogrevanja in hlajenja. Hiše bodo imela visoko stopnjo toplotne izolacije, kar bo zagotavljalo udobno bivanje skozi vse letne čase. 

Celotna arhitekturna zasnova hiš je premišljena in skrbno načrtovana, da zagotavlja sodobno in funkcionalno bivanje. Hiše so prilagojene zahtevam sodobnega življenjskega sloga, hkrati pa ohranjajo visoko estetsko vrednost. Zunanji videz hiš je skladen z okolico, obenem pa se izstopajo s svojo eleganco in kakovostno izvedbo.

V skupni celoti, te izjemno lepe in moderne novogradnje na ključ na Pobrežju v Mariboru ponujajo popolno kombinacijo lepote, praktičnosti, modernosti, kakovosti gradnje in energetske učinkovitosti. Vam in vaši družini bodo omogočile udobno, sodobno in trajnostno bivanje v mirnem okolju, brez motečega hrupa in prometa. Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik ene od teh čudovitih hiš.

ARHITEKTURNA ZASNOVA

Tlorisna zasnova stavb 1.1-1.2, 2.1-2.2 in 3.1-3.2 temelji na gradbeni masi pravokotne tlorisne. Etažnost vseh stavb je  P + 1

 KONSTRUKCIJA IN Materiali

Nosilno konstrukcijo objekta bo predstavljala opečne sten in medetažnih armiranobetonska plošča. Temeljenje bo izvedeno s temeljno ploščo debeline 25 cm. Debelina nosilnih stenskih konstrukcij na obodu bodo 25 cm, vse nenosilne stene bodo debelin 20 cm ali manj. Predvidena debelina armirano-betonske medetažne plošče med pritličjem in nadstropjem je 20 cm. Svetla višina stanovanj (od gotovih tal do stropa) bo v pritličju znašala 260 cm, razen v nadstropju, kjer bo višina 265 cm. Vsi stropi v stanovanjih in stopniščih bodo glajeni in barvani z disperzijskimi barvami.

 Streha

Streha na vseh stavbah je zasnovana kot simetrična dvokapnica v naklonu 20 stopinj. Slemena potekajo vzdolž daljše stranice, v smeri SV – JZ, kar je v skladu s potekom sleme okoliških stavb. Predvideno je kritje s temno opečno kritino. Streha je v celoti podeskana, na njo so pritrjene kontra letve, ki služijo kot zračni most. Pritrjene so v špirovce z žeblji dolžine 150mm. Prečno na njih so pritrjene letve, na katere se polaga kritina. Prečne letve morajo biti pritrjene z žeblji dolžine najmanj 100 mm. Zasnova strehe je v skladu s predpisi Odloka o PUP, ki ne predpisuje podrobnih meril glede oblike streh.

 Tlaki

Izvedeni bodo klasični betonski plavajoči estrihi debeline 6 cm s predpisano toplotno izolacijo debeline 10 cm ter zvočno izolacijo.

 Finalni tlak

-          Tlaki predprostorov hodnikov bodo v kvalitetni keramiki.

-          Tlaki sanitarij in kopalnic stanovanj bodo prav tako v kvalitetni keramiki.

-          Tlaki dnevnih sob in kuhinj bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase z zaključnimi letvicami

-          Tlaki stopnišča  bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase

-          Tlaki balkonov, utility in teras bodo v kvalitetni keramiki. 

Stavbno pohištvo

Objekt ima 3-slojna panoramska okna z ALU žaluzijami na elektro pogon, bodo iz PVC okvirjev. Vhodna vrata v stanovanja bodo enokrilna,  protivlomna zvočno izolativna, s kovinskim jedrom in kovinskim podbojem, opremljena z možnostjo električnega odklepanja. Vhodna vrata v stanovanja bodo dimenzijah 140/230 cm.

Notranja vrata bodo suho montažna, svetlih mer 80/210 cm in 90/210 debelina podboja prilagojena debelini sten. Kljuke vrat bodo dvotočkovne kromirane.

 Toplotna izolacija

Objekt bo toplotno izoliran in grajen skladno z zahtevami tehnične smernice učinkovite rabe energije TSG-01-004:2010. Zunanji zidovi objekta so termo izolirani 20 oz. 25 cm in zaglajeni – tankoslojna fasada / kot npr. demit. Barva po izvoru arhitekta. Del fasade se lahko zaključi z drugimi materiali po izboru arhitekta, kot npr. les.

 Senčenje

Na vseh oknih bodo nameščena zunanje žaluzije na elektro pogon.

Prednosti za kupca

 • Mirna lokacija v slepi ulici, brez motečega prometa ali hrupa.
 • Energetsko učinkovite hiše z odlično toplotno izolacijo.
 • Visok standard gradnje in kakovostni materiali.
 • Prostorna in premišljena razporeditev brez mrtvih prostorov.
 • Izjemno lepe in moderne novogradnje na ključ.
Št. sob 6
Št. spalnic 3
Št. otroških sob 2
Št. kopalnic 2
WC 2

Lastnosti

Prednosti

 • Vrt
 • Atrij
 • Terasa
 • Parkirišče
 • električni pomik senčil

Priključki

 • Vodovod
 • Elektrika
 • Kanalizacija
 • Internet

Ogrevanje

 • Toplotna črpalka
 • Talno ogrevanje

Lega

 • jug

V bližini nepremičnine

Center mesta 3.7 km
Trgovina 1.1 km
Pošta 1.2 km
Zdravstveni dom 2.7 km
Bolnica 3.9 km
Avtocesta 1.2 km
Banka 3.8 km
Osnovna šola 2.2 km
Vrtec 1.3 km

Nepremičninski posrednik

Marko Kralj
Marko Kralj

Št. licence: 03348

16 nepremičnin

Agencija i3 d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: Agencija i3 d.o.o., Letališka ulica 29, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.