Maribor, Pobrežje

 • Hiša
 • dvojček
 • Prodaja
ID: 109235-53
cena nepremičnine
309.686,00
Velikost 119,11 m2
Parcela 235 m2
Zgrajeno 2024
cena nepremičnine
309.686,00
Nepremičninski
posrednik
Marko Kralj
Marko Kralj

Št. licence: 03348

17 nepremičnin

Podrobnosti

Dovolite, da vas popeljemo skozi vrata naših izjemnih in sodobnih novogradenj na Pobrežju v Mariboru. V prvi polovici 2024 bodo na voljo hiše, ki predstavljajo popolno harmonijo med lepoto, praktičnostjo in sodobnostjo. Pri oblikovanju teh domov smo posebno pozornost namenili prostorni in premišljeni razporeditvi prostorov, z namenom zagotoviti udobno in najsodobnejše bivanje. Z talnim ogrevanjem, ki deluje s pomočjo toplotne črpalke, boste uživali v prijetni toploti in majhni porabi energije. Centralno prezračevanje pa bo poskrbelo za svež zrak v vseh prostorih.

Ko prestopite prag, vas bo pozdravil prostoren hodnik z garderobno sobo. Spodnje nadstropje ponuja spodnji WC, utility sobo in stopnišče, ki vodi v zgornje nadstropje. Nadaljevanje po hodniku vas popelje v dnevni bivalni prostor, kjer se kuhinja, jedilnica in dnevna soba povezujejo v prostor z velikimi okni in ogromno svetlobe. Iz tega prostora lahko neposredno stopite na lastno teraso in čudovito zelenico, usmerjeno proti vzhodu in jugu, kjer boste lahko uživali v sončnih dneh in ustvarili nepozabne trenutke s svojimi najbližjimi.

Po stopnicah pridete v zgornje nadstropje, kjer boste opazili nadstandardno visoke stropove - 260 cm v spodnjem nadstropju in 265 cm v zgornjem. Ta prostornost bo ustvarila občutek svobode in zračnosti v vsakem prostoru. Iz centralnega hodnika vstopite v kopalnico z WC-jem in dve otroški sobi. Prav tako vas čaka glavna spalnica s svojo kopalnico (t.i. master bedroom) z WC-jem, ki bo vaše zatočišče za sprostitev po napornem dnevu.

Hiša bo na voljo v peti fazi gradnje, popolnoma nova in pripravljena za vselitev. Vgrajena trislojna okna zagotavljajo odlično izolacijo, medtem ko električne žaluzije omogočajo enostavno senčenje. Estetski vidik smo poudarili z visokokakovostno italijansko keramiko Marco Corona in oljenim hrastovim parketom, ki dodata sodobnost in toplino vašemu domu.

Vsaka hiša ponuja dva parkirna prostora pred vhodom, z možnostjo nakupa dodatnega parkirnega mesta. Lokacija hiš v odmaknjeni slepi ulici na Pobrežju pa zagotavlja izjemno mirno in visokokakovostno bivanje. Svoj dom boste napolnili z notranjim mirom in sproščenostjo, saj boste uživali v tišini in zasebnosti, brez prometa ali hrupa. Vabimo vas, da postanete del te zgodbe, kjer se lepota, praktičnost in sodobnost združijo v harmonično celoto. Kontaktirajte nas in skupaj bomo odkrili vašo idealno hišo na Pobrežju.

ARHITEKTURNA ZASNOVA

Tlorisna zasnova stavb temelji na gradbeni masi pravokotne tlorisne. Etažnost vseh stavb je  P + 1

 KONSTRUKCIJA IN Materiali

Nosilno konstrukcijo objekta bo predstavljala opečne sten in medetažnih armiranobetonska plošča. Temeljenje bo izvedeno s temeljno ploščo debeline 25 cm. Debelina nosilnih stenskih konstrukcij na obodu bodo 25 cm, vse nenosilne stene bodo debelin 20 cm ali manj. Predvidena debelina armirano-betonske medetažne plošče med pritličjem in nadstropjem je 20 cm. Svetla višina stanovanj (od gotovih tal do stropa) bo v pritličju znašala 260 cm, razen v nadstropju, kjer bo višina 265 cm. Vsi stropi v stanovanjih in stopniščih bodo glajeni in barvani z disperzijskimi barvami.

 Streha

Streha na vseh stavbah je zasnovana kot simetrična dvokapnica v naklonu 20 stopinj. Slemena potekajo vzdolž daljše stranice, v smeri SV – JZ, kar je v skladu s potekom sleme okoliških stavb. Predvideno je kritje s temno opečno kritino. Streha je v celoti podeskana, na njo so pritrjene kontra letve, ki služijo kot zračni most. Pritrjene so v špirovce z žeblji dolžine 150mm. Prečno na njih so pritrjene letve, na katere se polaga kritina. Prečne letve morajo biti pritrjene z žeblji dolžine najmanj 100 mm. Zasnova strehe je v skladu s predpisi Odloka o PUP, ki ne predpisuje podrobnih meril glede oblike streh.

 Tlaki

Izvedeni bodo klasični betonski plavajoči estrihi debeline 6 cm s predpisano toplotno izolacijo debeline 10 cm ter zvočno izolacijo.

 Finalni tlak

-          Tlaki predprostorov hodnikov bodo v kvalitetni keramiki.

-          Tlaki sanitarij in kopalnic stanovanj bodo prav tako v kvalitetni keramiki.

-          Tlaki dnevnih sob in kuhinj bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase z zaključnimi letvicami

-          Tlaki stopnišča  bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase

-          Tlaki balkonov, utility in teras bodo v kvalitetni keramiki. 

Stavbno pohištvo

Objekt ima 3-slojna panoramska okna z ALU žaluzijami na elektro pogon, bodo iz PVC okvirjev. Vhodna vrata v stanovanja bodo enokrilna,  protivlomna zvočno izolativna, s kovinskim jedrom in kovinskim podbojem, opremljena z možnostjo električnega odklepanja. Vhodna vrata v stanovanja bodo dimenzijah 140/230 cm.

Notranja vrata bodo suho montažna, svetlih mer 80/210 cm in 90/210 debelina podboja prilagojena debelini sten. Kljuke vrat bodo dvotočkovne kromirane.

 Toplotna izolacija

Objekt bo toplotno izoliran in grajen skladno z zahtevami tehnične smernice učinkovite rabe energije TSG-01-004:2010. Zunanji zidovi objekta so termo izolirani 20 oz. 25 cm in zaglajeni – tankoslojna fasada / kot npr. demit. Barva po izvoru arhitekta. Del fasade se lahko zaključi z drugimi materiali po izboru arhitekta, kot npr. les.

 Senčenje

Na vseh oknih bodo nameščena zunanje žaluzije na elektro pogon.

Prednosti za kupca

 • Možnost parkiranja dveh avtomobilov pred hišo in dodatna možnost nakupa parkirnega mesta.
 • Mirna lokacija v odmaknjeni slepi ulici, brez motečega prometa ali hrupa.
 • Kakovostna gradnja in uporaba visokokakovostnih materialov.
 • Prostornost in premišljena razporeditev za udobno bivanje.
 • Izjemno lepa, praktična in moderna razporeditev prostorov.
Št. sob 6
Št. spalnic 3
Št. otroških sob 2
Št. kopalnic 2
WC 2

Lastnosti

Prednosti

 • Vrt
 • Atrij
 • Terasa
 • Parkirišče
 • električni pomik senčil

Priključki

 • Vodovod
 • Elektrika
 • Kanalizacija
 • Internet

Ogrevanje

 • Toplotna črpalka
 • Talno ogrevanje

Lega

 • jug

V bližini nepremičnine

Center mesta 3.7 km
Trgovina 1.1 km
Pošta 1.2 km
Zdravstveni dom 2.7 km
Bolnica 3.9 km
Avtocesta 1.2 km
Banka 3.8 km
Osnovna šola 2.2 km
Vrtec 1.3 km

Nepremičninski posrednik

Marko Kralj
Marko Kralj

Št. licence: 03348

17 nepremičnin

Agencija i3 d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: Agencija i3 d.o.o., Letališka ulica 29, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.