Maribor, Pobrežje

 • Hiša
 • dvojček
 • Prodaja
ID: 109235-52
cena nepremičnine
334.542,00
Velikost 128,67 m2
Parcela 253 m2
Zgrajeno 2024
cena nepremičnine
334.542,00
Nepremičninski
posrednik
Marko Kralj
Marko Kralj

Št. licence: 03348

17 nepremičnin

Podrobnosti

Ponujamo vam izjemno lepe in moderne novogradnje na ključ na Pobrežju, v Mariboru, pripravljene za vselitev v prvi polovici 2024. Hiša se nahaja na parceli velikosti 246 m2, sama hiša pa meri 128,67 m2. Njena razporeditev je izjemno praktična in sodobna z višjimi stropi. Hiše bodo zgrajene po modernih standardih, vključno z nizkotemperaturnim talnim gretjem in toplotno črpalko, odlično izolacijo ter centralnim prezračevanjem celotne hiše, kar zagotavlja udobno in energetsko učinkovito bivanje

Vstop v hišo je skozi aluminijasta vhodna vrata Pirnar, ki nas popeljejo v hodnik. Takoj ob vhodu se nahaja spodnji WC, predsoba, utility soba in stopnišče. Naprej se odpravimo v dnevni bivalni prostor, kjer se kuhinja, jedilnica in dnevna soba elegantno združujejo. Iz tega prostora je izhod na lastno teraso in zelenico, ki je usmerjena proti vzhodu in jugu.

Vzpnemo se po stopnicah oblečenih v hrastov les, kamor pridemo v zgornje nadstropje. Iz centralnega hodnika, kjer je izhod na manjšo teraso. Tu se nahaja tudi kopalnica z WC-jem ter dve otroški sobi. Poleg tega pa je na voljo tudi glavna spalnica, ki ima svojo lastno kopalnico z WC-jem.

Hiša bo prodana »na ključ«, pripravljena za vselitev. Za zagotovitev udobnega bivanja bodo vgrajena trislojna okna za odlično izolacijo, prav tako pa bodo vgrajene električne žaluzije za zasenčitev prostorov. Pri talnih oblogah bo uporabljena kombinacija visokokakovostne italijanske keramike Marco Corona in oljenega hrastovega parketa, kar ustvarja sodoben in eleganten videz ter zagotavlja trajnost in enostavno vzdrževanje.

Vsaka hiša bo imela na voljo dva prostora za parkiranje avtomobilov pred hišo, poleg tega pa bo obstajala možnost nakupa dodatnega parkirnega mesta. Možnost je tudi priprava inštalacije za vgradnjo sončne elektrarne ter polnilnice za električna vozila.

Lokacija hiš v odmaknjeni slepi ulici bo zagotavljala izjemen mir in visoko kakovost bivanja. Prebivalci bodo lahko uživali v tišini in zasebnosti, brez motečega prometa ali hrupa.

ARHITEKTURNA ZASNOVA

Tlorisna zasnova stavb temelji na gradbeni masi pravokotne tlorisne. Etažnost vseh stavb je  P + 1

KONSTRUKCIJA IN Materiali

Nosilno konstrukcijo objekta bo predstavljala opečne sten in medetažnih armiranobetonska plošča. Temeljenje bo izvedeno s temeljno ploščo debeline 25 cm. Debelina nosilnih stenskih konstrukcij na obodu bodo 25 cm, vse nenosilne stene bodo debelin 20 cm ali manj. Predvidena debelina armirano-betonske medetažne plošče med pritličjem in nadstropjem je 20 cm. Svetla višina stanovanj (od gotovih tal do stropa) bo v pritličju znašala 260 cm, razen v nadstropju, kjer bo višina 265 cm. Vsi stropi v stanovanjih in stopniščih bodo glajeni in barvani z disperzijskimi barvami.

Streha

Streha na vseh stavbah je zasnovana kot simetrična dvokapnica v naklonu 20 stopinj. Slemena potekajo vzdolž daljše stranice, v smeri SV – JZ, kar je v skladu s potekom sleme okoliških stavb. Predvideno je kritje s temno opečno kritino. Streha je v celoti podeskana, na njo so pritrjene kontra letve, ki služijo kot zračni most. Pritrjene so v špirovce z žeblji dolžine 150mm. Prečno na njih so pritrjene letve, na katere se polaga kritina. Prečne letve morajo biti pritrjene z žeblji dolžine najmanj 100 mm. Zasnova strehe je v skladu s predpisi Odloka o PUP, ki ne predpisuje podrobnih meril glede oblike streh.

Tlaki

Izvedeni bodo klasični betonski plavajoči estrihi debeline 6 cm s predpisano toplotno izolacijo debeline 10 cm ter zvočno izolacijo. 

Finalni tlak

-          Tlaki predprostorov hodnikov bodo v kvalitetni keramiki.

-          Tlaki sanitarij in kopalnic stanovanj bodo prav tako v kvalitetni keramiki.

-          Tlaki dnevnih sob in kuhinj bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase z zaključnimi letvicami

-          Tlaki stopnišča  bodo v gotovem hrastovem parketu I. klase

-          Tlaki balkonov, utility in teras bodo v kvalitetni keramiki. 

Stavbno pohištvo

Objekt ima 3-slojna panoramska okna z ALU žaluzijami na elektro pogon, bodo iz PVC okvirjev. Vhodna vrata v stanovanja bodo enokrilna,  protivlomna zvočno izolativna, s kovinskim jedrom in kovinskim podbojem, opremljena z možnostjo električnega odklepanja. Vhodna vrata v stanovanja bodo dimenzijah 140/230 cm.

Notranja vrata bodo suho montažna, svetlih mer 80/210 cm in 90/210 debelina podboja prilagojena debelini sten. Kljuke vrat bodo dvotočkovne kromirane. 

Toplotna izolacija

Objekt bo toplotno izoliran in grajen skladno z zahtevami tehnične smernice učinkovite rabe energije TSG-01-004:2010. Zunanji zidovi objekta so termo izolirani 20 oz. 25 cm in zaglajeni – tankoslojna fasada / kot npr. demit. Barva po izvoru arhitekta. Del fasade se lahko zaključi z drugimi materiali po izboru arhitekta, kot npr. les.

Senčenje

Na vseh oknih bodo nameščena zunanje žaluzije na elektro pogon.

Prednosti za kupca

 • Vseljivo v začetku 2024
 • Moderen design
 • Lastno parkirno mesto
 • Hiša na ključ
Št. sob 6
Št. spalnic 3
Št. otroških sob 2
Št. kopalnic 2
WC 2

Lastnosti

Prednosti

 • Vrt
 • Atrij
 • Terasa
 • Parkirišče
 • električni pomik senčil

Priključki

 • Vodovod
 • Elektrika
 • Kanalizacija
 • Internet

Ogrevanje

 • Toplotna črpalka
 • Talno ogrevanje

Lega

 • jug

V bližini nepremičnine

Center mesta 3.7 km
Trgovina 1.1 km
Pošta 1.2 km
Zdravstveni dom 2.7 km
Bolnica 3.9 km
Avtocesta 1.2 km
Banka 3.8 km
Osnovna šola 2.2 km
Vrtec 1.3 km

Nepremičninski posrednik

Marko Kralj
Marko Kralj

Št. licence: 03348

17 nepremičnin

Agencija i3 d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: Agencija i3 d.o.o., Letališka ulica 29, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.