Samo pri Century 21

Ljubljana, Trnovo

  • Stanovanje
  • 5 in večsobno
  • Prodaja
ID: 101199-195
cena nepremičnine
1.020.000,00
Velikost 255 m2
Nadstropje 1
Št. nadstropij 2
Zgrajeno 2022
cena nepremičnine
1.020.000,00
Nepremičninski
posrednik
Tjaša Laimiš Škrbec
Tjaša Laimiš Škrbec

Št. licence: 02928

21 nepremičnin

Podrobnosti

V mirnem predelu mesta, v slepi ulici in umaknjeno od bližnjih porometnic posredujemo pri podaji dveh samostojnih objektov s štirimi modernimi duplex stanovanji. Poleg razkošne bivalne površine bo imelo vsako stanovanje po dve terasi in pritlični enoti lastno zelenico. 

V neposredni bližini so na voljo rekreacijske površine, mestna infrastruktura in uvoz na avtocesto.

Stanovanja »MIVKA« so projektirana moderno, z izborom najboljših tehnološko naprednih materialov in upoštevanjem najnovejših smernic v projektiranju in gradnji za osveščenega uporabnika.

Objekta sta montažna, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč. Križno lepljene lesene plošče (CLT - cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so, da omogočajo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti. Konstrukcija je lahka in kompaktna. Energijsko visoko učinkovit material zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja.

Vsaka enota ima velik dnevno bivalni del (58-60 m2), glavno spalnico s kopalnico, 2 ali 3 dodatne spalnice s svojo kopalnico, delovni prostor, toaletne prostore za dnevno uporabo in goste, uitily in shrambo. Vsi prostori bodo zelo svetli in zračni. Vsaka enota ima svojo ločeno kolesarnico v pritličju objekta.

Parkirna mesta bodo lastniška pred objektom.

Izvedeno bo toplovodno ogrevanje objekta, preko etažnih kondenzacijskih plinskih kotlov. Ogrevanje bo talno, predviden je tudi sistem hlajenja. Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali.

Za objekt so sprejeti Splošni pogoji prodaje in je že možen nakup!

Ponudbo ostalih novogradenj si oglejte na www.aproreal.si.

Lastnosti

Nepremičninski posrednik

Tjaša Laimiš Škrbec
Tjaša Laimiš Škrbec

Št. licence: 02928

21 nepremičnin

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: AEON NEPREMIČNINE d.o.o., Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.