Ugodno Prestižno

Ljubljana, Moste

  • Poslovni prostor
  • pisarna
  • Oddaja
ID: 101170-133
cena nepremičnine
20,00€ / m2
Velikost 150 m2
Nadstropje 1
Št. nadstropji 21
Zgrajeno 2013
cena nepremičnine
20,00€ / m2
Nepremičninski
posrednik
Roman Štefanič
Roman Štefanič

47 nepremičnin

Podrobnosti

V Kristalni palači v BTC Ljubljana oddamo urejen poslovni pisarniški prostor -  v velikosti 150 m2. 

Sodobni človek 21. stoletja ima seveda svoje zahteve in potrebe, prav Kristalna palača pa jim bo lahko ugodila. Unikaten prostor bo vsem tistim, ki bodo preživljali čas v njej, ponudil popolnost bivanja. Prav zato je zasnovana kot preplet pestre in raznolike programske ponudbe, v katerista vrhunska poslovna in trgovska dejavnost nadgrajeni z izpopolnjenim ekskluzivnim storitvenim programom. Okolje je razgibano in vrhunsko domišljeno, v njem pa se bodo stikali poslovnost, družabnost, užitek in počitek. Kot kristal, ki nam s svojimi svetlečimi površinami in odsevi izrisuje različne podobe, ima tudi Kristalna palača več obrazov. Za tiste, ki bodo v njej bivali ali preživeli del dneva, bo simbol popolnosti in dokaz njene osrednje vloge v presežni mestni četrti BTC City, za prebivalce globalnih metropol bleščeč simbol sodobnega, dinamičnega in uspešnega mesta ter znamenje napredka vsega sveta.Kristalna palača je 26. avgusta 2010 postala najvišja poslovna stavba v Sloveniji in ponuja največ in najboljše. Poleg vrhunske arhitekture, izpolnjevanja najvišjih okoljskih standardov in ustvarjalnega ter bivanjskega udobja tudi primerljive pogoje odkupa ali najema prostorov.Pohvali se lahko z naslednjim:celotna površina palače meri 48.500 kvadratnih metrovvelikost tipične etaže poslovnega dela meri 1000 kvadratnih metrov brutov višino meri 89 metrov20 nadstropij poslovnih prostorov s pritličjemvečnamenski pokriti trgurbana okolica s fontano, zelenjem in urejenimi dostopipark na zeleni terasiurejeni prehodi v preostale predele BTC Cityja10 dvigalstekleno pročelje z dvema panoramskima dvigalomakavarna v najvišjem nadstropju v Slovenijivrhunska restavracijakongresni centercenter dobrega počutjatri podzemne etaže za parkiranje618 parkirnih mest v okviru same palačeenergetska učinkovitost in visoki okoljski standarditehnološka dovršenost

Za več informacij in termin ogleda prosim pokličite

Lastnosti

Lega

  • jug
  • zahod

V bližini nepremičnine

Pošta 0.3 km
Avtocesta 0.5 km
Banka 0.05 km

Nepremičninski posrednik

Roman Štefanič
Roman Štefanič

47 nepremičnin

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: AEON NEPREMIČNINE d.o.o., Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.