Samo pri Century 21

Kostanjevica na Krki

  • Počitniški objekt
  • hotel
  • Prodaja
ID: 101206-39
cena nepremičnine
920.000,00
Velikost 708 m2
Nadstropje Pritličje
Št. nadstropij 2
Zgrajeno 1878
Adaptirano 2015
cena nepremičnine
920.000,00
Nepremičninski
posrednik
Dušan Lazar
Dušan Lazar

Št. licence: 347

26 nepremičnin

Podrobnosti

VILA CASTANEA v središču Kostanjevice na Krki

Posredujemo pri prodaji edinstvene meščanske hiše, zgrajene konec 19. stoletja, ki je bila popolnoma prenovljena leta 2015. Nahaja se na otoku, v samem centru mesta Kostanjevica na Krki.

Hiša je preurejena v mini hotel in se ponaša z bogato okrašeno čelno fasado, obokanim pritličjem, arkadami na zadnji strani objekta, tlakovci iz okoliškega kamna in notranjim dvoriščem v senci mogočnega kostanja. Vila bi lahko služila tudi zasebni uporabi, saj ima izjemno lokacijo in ureditev.

V pritličju hiše se nahaja profesionalna kuhinja, večji recepcijski prostor z obokanim stropom in z zaprtim kaminom, prostor, ki lahko služi kot gostinski prostor ali zajtrkovalnica in prostor za druženje, manjša soba za sestanke z veliko vinsko omaro in ločenimi toaletni prostori. Oprema pritličja in prvega nadstropja je bila izvedena s strani podjetja Stillesa, po navodilih arhitekta Gorana Dominka.

V prvem nadstropju se nahajajo štiri večje dvoposteljne sobe s kopalnico in straniščem, od teh imata dve sobi izhod na balkon, ki se razteza po celotni dolžini prvega nadstropja. Pogled z balkona je na notranje dvorišče.

V drugem nadstropju se nahajata dve večji družinski sobi za štiri osebe in tri srednje velike dvoposteljne sobe, v katere je možno dodati še dodatna ležišča. Vseh pet sob ima svojo kopalnico s straniščem. Iz vseh sob se razteza pogled na okolico mesta in samo mestno jedro. Vse sobe imajo leseni pod.Dostop do hiše je neposredno z glavne ceste Ulica talcev v notranje dvorišče in tudi s stranske ulice, t.i. gaze. Notranje dvorišče ima dovolj prostora za 6 parkirnih mest (zasebnih), manjšo zeleno površino in pomožni objekt s tehnološkim in skladiščnim delom. Parkirati je možno tudi ob hiši po celotni dolžini objekta. Celotni objekt je možno pozimi ogrevati in v poletnih mesecih hladiti (toplotni črpalki po sistemu zrak-zrak in zrak-voda).

Objekt ima gradbeno in uporabno dovoljenje za nastanitveno gostinsko dejavnost. Nepremičnina se prodaja pravno urejena in bremen prosta.

Vabljeni k ogledu videa: https://www.vilacastanea.si/ 

 Za več informacij in ogled v živo smo vam na voljo!

Št. sob 9

Lastnosti

Okolica

  • Lep razgled
  • Bližina narave
  • Zelo sončno

Nepremičninski posrednik

Dušan Lazar
Dušan Lazar

Št. licence: 347

26 nepremičnin

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: AEON NEPREMIČNINE d.o.o., Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.