Samo pri Century 21

Hoče - Slivnica, Spodnje Hoče

  • Parcela
  • zazidljivo
  • Prodaja
ID: 100187-92
cena nepremičnine
105,00€ / m2
Parcela 11.597 m2
cena nepremičnine
105,00€ / m2
Nepremičninski
posrednik
Sara Stavanja
Sara Stavanja

Št. licence: 02812

8 nepremičnin

Podrobnosti

V industrijski CONI HOČE-BOHOVA v neposredni bližini Maribora, vam ponujamo priložnost za NAKUP stavbnega zemljišča.

S površino 11.597 m2 je to zemljišče edinstvena priložnost za rast in razvoj vašega podjetja.  

Odlična prometna povezljivost je ena od glavnih prednosti tega zemljišča. Nahaja se v bližini glavnih cest in zraven uvoza na avtocesto, kar omogoča hitro in učinkovito distribucijo blaga ter enostaven dostop za stranke in dobavitelje. To je ključna prednost za vsako poslovno dejavnost, ki zahteva dobro prometno infrastrukturo.  

Zemljišče se nahaja v Industrijski coni Hoče-Bohova, ki je znana po svojem podjetniškem okolju, kjer že delujejo številna uspešna podjetja (Baustoff + Metall, supermarket Jager, Grama, Tlakovci Podlesnik, Vodotehna,..).To vam omogoča dostop do poslovnih partnerjev in možnosti za sodelovanje v različnih industrijskih sektorjih.

Prednost zemljišča je med drugim njegova velikost, ki omogoča prilagoditev specifičnim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete prostor za industijo, proizvodnjo, skladišče, trgovino ali storitve, boste na tem zemljišču našli dovolj prostora. Veliko prednost predstavlja tudi možen dostop iz obeh strani zemljišča. Ob zemljišču pa so tudi vsi potrebnimi komunalni priključki.

Nepremičnina je zemljiškoknjižno urejena. Za lokacijsko informacijo me lahko kontaktirate, po dogovoru pa je možen tudi nakup dela zemljišča.

To zemljišče vam toplo priporočamo, če iščete odlično lokacijo za razširitev ali začetek svojega poslovanja v Industrijski coni Hoče-Bohova pri Mariboru.

Lastnosti

Nepremičninski posrednik

Sara Stavanja
Sara Stavanja

Št. licence: 02812

8 nepremičnin

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: C-NEP AGENCIJA d.o.o., Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.