Ugodno

Dol pri Ljubljani, Senožeti

 • Parcela
 • zazidljivo
 • Prodaja
ID: 101170-158
cena nepremičnine
41.300,00
Parcela 688 m2
cena nepremičnine
41.300,00
Nepremičninski
posrednik
Roman Štefanič
Roman Štefanič

Št. licence: 2448

43 nepremičnin

Podrobnosti

Lepa, sončna parcela s pogledom na gričevja in travnike čaka na vas nedaleč stran od Ljubljane, v prijetnem naravnem okolju v kraju Senožeti. Na njej lahko postavitve svojo sanjsko hišo, saj lokacijska informacija dovoli eno- ali dvostanovanjsko stavbo. Do parcele, ki je 10 km oddaljene Ljubljane, vas pripelje asfaltirana cesta, povezana z regionalko.

 

V neposredni bližini se nahajajo avtobusna postaja, železniška postaja, trgovina, šola in vrtec, sicer pa je v bližnji okolici na voljo še več trgovin, zdravstveni ambulanti, zobozdravniški ordinaciji, kulturni dom, več trgovin, šol in vrtcev, igrišč ...

 

Kraj Senožeti se nahaja v občini Dol pri Ljubljani, ki se med vsemi občinami v Sloveniji ponaša kot drugo uvrščena glede kakovosti življenja. V občini Dol pri Ljubljani dajo veliko na lokalno trajnostno oskrbo s hrano “od njive do krožnika v lokalnem okolju”, zato imajo kar 21 kmetij z lokalno pridelano hrano. Temu se pridružujeta izvrstna domača kulinarika in kmečki turizem. Za zdrav duh v zdravem telesu skrbi veliko pešpoti in kolesarskih poti ter raznolik nabor kulturnih, športnih in etnografskih dogodkov. Tradicija in sodobnost si v Dolu pri Ljubljani podajata roko, saj imajo od leta 2019 v občini tudi sodobno rolkarsko stezo.

 

Parcela je primerna za vse, ki se želite pred mestnim vrvežem umakniti v naravo, obenem pa potrebujete vso infrastrukturo in odlično prometno povezavo do prestolnice.

 

Možnost postavitve 1 samostojne ali dvostanovanjske hiše.

Za privlačno ceno lahko kupite parcelo in na njej zgradite svoj sanjski dom, kljub temu pa celotna investicija za posamezno enoto v povprečju ne bo presegala cene novejšega dvosobnega stanovanja v Ljubljani.

 

Pokličite za več informacij in termin ogleda!

 

Pogoj prodajalca: kupec plača DPN v višini 2%.

Prednosti za kupca

 • odlična prometna povezava
 • vsa potrebna infrastruktura v bližini
 • v naravi
 • bližina Ljubljane

Lastnosti

Okolica

 • Lep razgled
 • Bližina narave

Lega

 • jug
 • vzhod
 • zahod

Nepremičninski posrednik

Roman Štefanič
Roman Štefanič

Št. licence: 2448

43 nepremičnin

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: AEON NEPREMIČNINE d.o.o., Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.