Facebook, kot poslovna priložnost

Družabna omrežja so postala del našega vsakdana, zato bomo s pomočjo izobraževanja o  Personal brandingu na Facebooku podali nekaj več nasvetov za urejanje, ažuriranje in objavljanje na poslovni strani socialnega omrežja Facebook posrednikom CENTURY 21 Slovenija.

 

Seminar pod naslovom Personal branding na Facebooku, ki ga bo izvedel Denis Goričan bo predstavili različne digitalne strategije, kako lahko s pomočjo družbenih omrežjih podjetja lahko povečujejo prepoznavnost blagovne znamke ter prihodke posameznega nepremičninskega posrednika.

 

Dotaknili se bomo FB live, kot možnost uporabe za svetovalno vlogo pri strankah. Prikazali bomo razlike med samim profilom in FB stranjo, načine kako komunicirati s strankami ter upravljati svojo Facebook stran. Spoznali bomo tudi, zakaj je pomembno spremljati analitiko strani in kako lahko s poznavanjem svojih uporabnikov vplivamo na vpletenost in odzivnost na strani.

 

Gotovo se lahko strinjamo, da socialna omrežja vplivajo ne le na nova spoznavanja med ljudmi, temveč na področju poslovnega podjetništva odpirajo nove možnosti oglaševanja. Na tak način smo uporabnikom še korak bliže. 

Nazaj

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.