Nina Geršak
kontaktirajte agenta

040 891 301

nina.gersak@c21.si

Nina Geršak

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 02646
  • Podravska regija

Nepremičninska posrednica, ki ne prodaja nepremičnin, temveč domove in njihove zgodbe.

Prizna. Včasih se težko loči od domov, ki jih prodaja.
Odločila se je, da po večletnih izkušnjah v sebi ohrani butični pristop. Potrudi se, da vsako stranko zares dobro spozna. Ne zanima je le vaš proračun, pač pa tudi kako razmišljate, kako živite, kaj vam je zares všeč, kakšne so vaše želje in potrebe.
Posledično boste v njeni ponudbi nepremičnin našli nepremičnine, v katerih bi zlahka živela tudi sama. To so minimalistične, okusno opremljene in moderne nepremičnine.

Ninin pristop je izrazito profesionalen, transparenten in individualen. Ker se zaveda, da ste njene stranke v veliki večini ljudje z natrpanim urnikom in specifičnimi željami, se je odločila, da vam je vedno na voljo.

Njena prednost se prepozna pri zelo omejenemu številu nepremičnin v ponudbi. To pomeni izjemen fokus za hitro in kvalitetno prodajo po najvišji možni tržni ceni. Hkrati pa strogo stremi k temu, da so cene nepremičnin realne in odraz dejanskega stanja.

Prav posebno mesto v ponudbi predstavljajo novogradnje, ki jim da svoj pečat.

Zagotovo ste opazili tudi sami, da je razporeditev prostorov in uporaba materialov v novogradnjah povsem drugačna, kot leta prej. Ker ima zelo dober vpogled v zahteve svojih strank, pogosto sodeluje z investitorji in jim idejno pomaga pri načrtovanju. Na tak način ste z njo še korak bližje nepremičnini, v katero se boste zaljubli na prvi pogled.

Verjemite, za vas bo našla ali vam pomagala ustvariti vaš sanjski dom, ki vam bo pisan na kožo.

Agencija

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

040 891 301

nina.gersak@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.