Neda Guzelj
kontaktirajte agenta

041 684 534

neda.guzelj@c21.si

Neda Guzelj

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 02140
  • Podravska regija
  • 6 nepremičnin

Ob več kot 27-letnih izkušnjah z delom z ljudmi, od tega velik del v turizmu, sem dobila potrditev, da je dolgoročno uspešna le tista pot, ki je povezana s poštenimi nameni, kakovostnim strokovnim delom in z zaupanjem med partnerji. Slednje zahteva veliko let trdega dela, spoštovanja in zaupanja. Kljub temu tega ni nemogoče doseči! Moramo se namreč zavedati, da smo posel ljudje. Vsak od nas ima svoja čustva in želje, usmeritve, potrebe in vizije, zato je nujna posamična obravnava vsakega primera. To je moj ključ do uspešno in varno zaključenega posla z zmagovalno rešitvijo za vse udeležence. Delujem regionalno, s pomočjo Century 21, in tudi globalno. Tekoče obvladam nemški, angleški in hrvaški jezik. S pomočjo Century 21 vas spremljam na zlati poti do skupnega CILJA: zagotoviti vam pošteno, strokovno, odgovorno in varno izpeljan posel!

Agencija

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

041 684 534

neda.guzelj@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.