Miša Korošak
kontaktirajte agenta

041 260 667

misa.korosak@c21.si

Miša Korošak

 • nepremičninski posrednik
 • Št. licence: 03114
 • Pomurska regija
 • 20 nepremičnin

DRAGI PRIJATELJI IN ZNANCI!

»Kdor hoče nekaj narediti že najde pot, kdor noče nič narediti, najde izgovor« arabski pregovor

Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, sem oseba željna znanja in novih stvari, nenehno iščem nove in boljše rešitve na osebnem, kakor tudi na kariernem področju, kajti najboljša naložba je investiranje v samega sebe. Poznate me kot komunikativno, zanesljivo ter predvsem družabno osebo, v mojem dosedanjem življenju se zmeraj prepleta podjetniška pot, zato sem se odločila razširiti moj spekter znanj in tako sem postala licencirana nepremičninska posrednica, ki opravlja posle svetovanja, posredovanja in zastopanja pri nakupu, prodaji, oddaji nepremičnine.

Realizacija idej od gradnje do prodaje, oddaje nepremičnine me torej spremlja že lep čas. Vsaka nepremičnina je nov zalogaj in vsaka ima svoje zanimivost. Ker vem, da izbira nepremičnine ni enostavna bi vam rada pomagala. K temu pa spada veliko dela, papirnate vojske in, da bo vaša odločitev lažja ter vam pisana kožo bom z vami poiskala najboljšo rešitev ter jo skupaj z vami realizirala.

Pri vsem tem je potrebno sodelovanje, povezovanje, partnerstvo, veliko znanja. Zato sem se odločila za sodelovanje s CENTURY 21, mednarodno mrežo nepremičninskih agencij, ki ima poudarek na celostnem pristopu s poudarkom na stalnem izobraževanju. Agencija CENTURY 21 vsebuje sinergijo znanj, izkušenj, tradicij ter dobrih praks. 

Moje vrline so trdo delo, profesionalnost, poslušanje, razumevanje, komunikativnost in zaupanje. Zaupanje je temelj za dobro sodelovanje.

ALI MORDA KUPUJETE, PRODAJATE, NAJEMATE ALI ODDAJATE NEPREMIČNINO ?

Vsaka referenca, kontakt, informacija je lahko naša skupna pot, da zgradimo in ohranimo dolgoročne medsebojne vezi, ki pripomorejo k najboljšemu na trgu nepremičnin.

Z velikim veseljem in zaupanjem bom poskrbela, da storitev posredovanja nepremičninskih storitev v agenciji CENTURY 21 opravimo po svojih najboljših močeh, ker si s sodelavci kot strokovnjaki na tem področju prizadevamo, da vsako stranko pripeljemo do končnega cilja. Veselim se sodelovanja z vami.

Za vse informacije in morebitna vprašanja vam bom z velikim zadovoljstvom na razpolago na lokaciji: Dokležovje, Glavna ulica 2, 9231 Beltinci ter na telefonski številki: 041 260 667

Prisrčno se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

 

Miša Korošak

Nepremičninska posrednica z licenco

Agencija

Miša Korošak s.p.

Glavna ulica 2, Dokležovje, 9231 Beltinci

kontaktirajte agenta

041 260 667

misa.korosak@c21.si

Nepremičnine agenta

 • Stanovanje
 • Parcela
 • Hiša
 • Poslovni prostor
 • Počitniški objekt
 • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.