Matija Sever
kontaktirajte agenta

040 353 121

matija.sever@c21.si

Matija Sever

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 2121
  • Osrednjeslovenska regija
  • 44 nepremičnin

Običajno se človek sreča z nakupom ali prodajo lastne nepremičnine 3-4 X v življenju, zato ima malo izkušenj in potrebnega strokovnega znanja s tega področja. Nepremičninski posredniki smo v ta proces dnevno vpeti in z dobrim poznavanjem lokalnega trga, lažje določimo pravo ceno nepremičnine, jo pripravimo za prodajo, naredimo vrhunske fotografije in opis, ter z dobrim marketinškim pristopom skrajšamo prodajni proces in dosežemo maksimalno prodajno ceno. 

Do sedaj sem se večinoma ukvarjal s prodajo stanovanj in hiš v Ljubljani z okolico, zato mi je ta segment najljubši. Pri prodaji nepremičnine bomo poskrbeli, da boste v vsakem trenutku obveščeni o tem v kakšni fazi prodaje smo, kaj moramo narediti, da se nepremičnina uspešno proda ali odda in vam pri tem nudili pravno podporo naše pravne službe. 

Pri nakupu nepremičnine je potrebno biti pozoren na gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje, dejansko stanje nepremičnine, potrdila o namenski rabi zemljišča, morebitne predkupne upravičence, dovozne poti...Dovolite, da vas peljem skozi ta postopek, saj vam bodo moje sedemletne izkušnje prišle zelo prav v tem zahtevnem postopku v katerega boste vložili veliko denarnih sredstev.

Naše delo obsega tudi; Vodene oglede nepremičnin, pogajanja za ceno, napovedi za davčno upravo (FURS), svetovanje glede davčnih obveznosti, primopredaja nepremičnine, obveščanje dobaviteljev in upravnikov o zamenjavi lastnikov ipd. 

V svoji 7 letni karieri na tem področju sem uspešno realiziral več kot 200 nepremičninskih poslov.  V kolikor vas delo s profesionalnim, predanim, pozitivnim iz izkušenim nepremičninskim agentom veseli, bom z veseljem sprejel vaš klic in se dogovoril za sestanek z vami.  Skupaj bomo lažje dosegli vaše zastavljene cilje. Naj bo ta pomemben korak v vašem življenju varen in optimiziran. 

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Hrvaška ulica 4 (BTC- hala 8), 1000 Ljubljana

kontaktirajte agenta

040 353 121

matija.sever@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Poslovni prostor
  • Hiša
  • Stanovanje
  • Parcela
  • Garaža/parkirno mesto
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.