Marko Kralj
kontaktirajte agenta

040 858 454

marko.kralj@c21.si

Marko Kralj

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 03348
  • regija
  • 16 nepremičnin

Želite prodati svojo nepremičnino v najkrajšem možnem času? Odločitev o prodaji nepremičnine je ena izmed najpomembnejših v vašem življenju, zato razumem, kako pomembno je, da vam pri tem pomaga nekdo, ki je na vaši strani.

Jaz sem tukaj, da vam olajšam celoten postopek ter se v celoti posvetim vašim potrebam in ciljem. Ne boste se več spraševali, kako uskladiti svoj čas, dopuste ali ostale obveznosti z zahtevami prodaje nepremičnine. Prepustite mi, da prevzamem breme prodaje in vam omogočim, da se osredotočite na druge pomembne vidike vašega življenja. Razumem, da je prodaja nepremičnine lahko zapletena in čustvena izkušnja, zato sem tu, da vam nudim strokovno podporo in prevzamem vso skrb za uspešno prodajo.

Vaša zadovoljstvo je moj glavni cilj, zato vam ne bo potrebno skrbeti za glede pravilnosti dokumentov, iskanja in filtriranja kupcev ali koordinacije različnih postopkov. S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami v nepremičninskem posredovanju bom poskrbel, da boste ob prodaji svoje nepremičnine deležni popolnoma transparentnega in poštenega postopka. Vaša vloga bo, da se sprostite in zaupate v moje strokovno znanje, nudim vam tudi vso podporo in skrb, ki jo potrebujete. 

Verjamem v individualen pristop, ki temelji na vaših željah in pričakovanjih. Skupaj bomo določili najprimernejšo ceno za vašo nepremičnino, ki bo privabila prave kupce, ne da bi vas pri tem obremenjevala z negotovostjo. Poleg tega bom poskrbel, da bo vaša nepremičnina predstavljena na najprivlačnejši način, tako da se bo izstopala med konkurenco.

Zaupajte mi in dovolite, da vam olajšam proces prodaje nepremičnine. Stopite v stik z mano in skupaj bomo ustvarili uspešno in brezskrbno prodajo vaše nepremičnine, brez nepotrebnega vložka vašega časa in truda.

Agencija

Agencija i3 d.o.o.

Letališka ulica 29, 1000 Ljubljana

kontaktirajte agenta

040 858 454

marko.kralj@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Parcela
  • Hiša
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.