Maja Weber

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 126201256
  • Obalno - kraška regija
  • 5 nepremičnin

V 18 letih delovanja in izkušenj na nepremičninskem trgu, mi je še vedno v največje veselje, ko vidim iskrice zadovoljstva v očeh strank, ker so našli pravo nepremičnino in sklenili dober posel.

Moja strast in izziv so luksuzne nepremičnine, ki me navdušujejo s svojo izvirnostjo, kreativnostjo in lepoto. Novogradnje, ker je vznemirljivo sodelovati pri projektu, ki nastaja od ideje do uresničitve, marketinga in prodaje. Ter poslovne nepremičnine (hoteli, resorti, restavracije...), kjer se poleg nepremičnin prodaja tudi posel.

Na svoji poti sem imela možnost sodelovati z najboljšimi strokovnjaki s tega področja, delovati v mednarodnem okolju, z domačimi in tujimi investitorji, cenilci, prodajalci in kupci. Vse to mi je prineslo dragocene izkušnje in znanja, ki jih rada delim z drugimi in mi pomagajo pri uspešnih prodajah. Seveda pa pri vsem tem ne gre pozabiti na to, da smo deležniki pri prodajah in nakupih ljudje in da so medčloveški odnosi še kako pomembni. Zato so mi odkritost, zaupanje, korektnost in poštenost izredno pomembne vrline, ki jih rada razvijam skupaj s strankami.

V želji, da bi postajala vedno boljša različica sebe, se redno izobražujem in dopolnjujem tako na poslovnem kot osebnem področju. Za vas pa, cenjeni prodajalci, kupci in investitorji nepremičnin, sem tu, za kakršnakoli vprašanja in pomoč.

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Hrvaška ulica 4 (BTC- hala 8), 1000 Ljubljana

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Tomažičeva ulica 4a, 6310 Izola

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Parcela
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.