Luka Knez

  • nepremičninski posrednik
  • Savinjska regija
  • 1 nepremičnin
Varnost, dom, integriteta - to so načela, ki so zame m izjemnega pomena. V svoji več kot dvajset let trajajoči karieri, sem vedno deloval na zahtevnih področjih prodaje.
 
S kupci vedno vzpostavim pristen odnos, ki temelji na obojestranskem zaupanju. Le to zaupanje namreč lahko znatno okrepi in nadgradi celotno poslovno izkušnjo. 
 
Nakup, oziroma prodaja nepremičnine, je lahko eden najpomembnejših poslovnih in osebnih dogodkov v življenju posameznika, zato menim, da jo je potrebno izpeljati na strokoven, predvsem pa pošten način.
 
Pri nakupu posredujem s ciljem, da bo selitev v nov dom brezskrbno in veselo doživetje, brez skritih pasti, ter, da bo v kar  največji meri predstavljalo izpolnitev življenskih ciljev posameznika ali družine.
 
Danih obljub pa na zahtevnem trgu nepremičnin ni možno uresničiti brez okrilja agencije, ki posluje po najvišjih standardih kakovosti - to seveda dokazujejo tudi naši globalni uspehi. Vesel in ponosen sem, da sem del ekipe Century 21.

Agencija

MPTRG d.o.o.

Kersnikova ulica 17A, 3000 Celje

Nepremičnine agenta

  • Parcela
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.