Katja Hempt
kontaktirajte agenta

041 327 497

katja.hempt@c21.si

Katja Hempt

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 2937
  • Savinjska regija
  • 1 nepremičnin

Sem Katja Hempt - komunikativna in vestna nepremičninska posrednica, vedno željna novih izzivov. Svoje delo jemljem skrajno odgovorno, najpomembnejši pa se mi zdi korekten odnos s stranko, za katero želim le najboljše.

Svoje izkušnje na področju prodaje sem začela pridobivati že v dijaških letih, nato kot študentka, v 15 letih službovanja pa sem delala na različnih delovnih mestih na področju nabave, prodaje in zavarovalništva.

Zaradi želje po novih izzivih in široke palete znanj sem se odločila, da se pridružim izkušeni ekipi CENTURY 21, kjer bom lahko vsa ta znanja s pridom uporabila. Ker si želim, da je stranka zadovoljna, se vedno trudim ponuditi najboljšo možno storitev, s strankami pa ustvarim profesionalen in iskren odnos.  

Če torej iščete nepremičnino ali jo prodajate in si želite osebo, ki bo poskrbela za transparenten in čim hitrejši postopek izvedbe, vas vabim, da me kontaktirate.

Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas in vašo nepremičnino.

Agencija

MPTRG d.o.o.

Kersnikova ulica 17A, 3000 Celje

kontaktirajte agenta

041 327 497

katja.hempt@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Poslovni prostor
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.