Katja Čajić
kontaktirajte agenta

040 550 551

katja.cajic@c21.si

Katja Čajić

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 3379
  • Osrednjeslovenska regija
  • 3 nepremičnin

Kot nepremičninska posrednica, bom z največjim veseljem vaša sopotnica, pri formiranju in sklepanju uspešnih nepremičninskih poslov. Skupaj bomo na učinkovit, strukturiran in zanesljiv način zastavili procese, ki so potrebni za optimalno zaključeno prodajo/nakup oz. oddajo/najem nepremičnine.

Z uporabo komunikacijskih veščin, tehnik NLP-ja ter več kot 10 letnih izkušenj dela z ljudmi, bom rešila vse izzive, ki nam bodo prišli naproti.

Kanček pozitivnosti, velika mera profesionalnosti, vztrajnosti in posluha za sočloveka, vedno privedejo do »win-win« rezultatov.

 

Z veseljem, vam pomagam in vas podpiram, da skupaj kreiramo uspešno poslovno izkušnjo, ki vam bo zagotovila dom za družino, podjetje ali dobičkonosno naložbo!

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

kontaktirajte agenta

040 550 551

katja.cajic@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.