Julija Raišp
kontaktirajte agenta

040 531 180

julija.raisp@c21.si

Julija Raišp

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 02706
  • regija
  • 1 nepremičnin

Mladostniška zagnanost, strokovna izobrazba in predanost novim izzivom so me popeljali v delo nepremičninskega posrednika. Svojo poslovno pot v nepremičninskih vodah sem začela v Ljubljani, kjer sem kot študentka opravljala delo nepremičninske asistentke. Kasneje sem pridobila licenco nepremičninskega posrednika in začela svojo karierno pot pri Century 21. 

Zavedam se, da je prodaja ali nakup nepremičnine izkušnja, ki jo večina ljudi ne doživi pogosto, zato je pomoč nepremičninskega posrednika še kako koristna. Svojim strankam se posvetim z vso skrbnostjo, odlikujejo pa me fleksibilnost, komunikativnosti in ažurnost. Moja posebnost je tudi dobro poznavanje socialnih omrežjih, ki so danes pomemben kanal za prodajo nepremičnin. 

Vesela bom vašega zaupanja!

Agencija

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

040 531 180

julija.raisp@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.