Jan Tušek

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 251702485
  • Osrednjeslovenska regija
  • 2 nepremičnin

Nekoč mi je nekdo dejal: “Delaj kar te veseli in ne boš delal niti dneva več”. Meni to strast predstavljajo nepremičnine, zato sem tudi leta 2015 opravil licenco za nepremičninskega posrednika. V svoji nekajletni karieri sem si nabral že veliko izkušenj ter strokovnega znanja, pri delu pa sta mi zelo pomembna odkritost in poštenost, saj kot posrednik vedno strmim k zadovoljstvu strank.

Vsakdo, ki se je že kdaj srečal s prodajo oz. nakupom nepremičnine lahko pove, da je sam potek prodaje oz. nakupa izredno stresna preizkušnja. Kot nepremičninski posrednik je moja glavna naloga, da pripomorem k uspešnejši prodaji oz. nakupu, ter da ves stres in negotovost spremenim v prijetni občutek gotovosti, da je bila vaša odločitev pravilna.

Pogovor odpira mnogo vrat, zato se veselim vašega klica in sodelovanja z vami!

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Nepremičnine agenta

  • Parcela
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.