Irena Berlinger
kontaktirajte agenta

041 629 892

irena.berlinger@c21.si

Irena Berlinger

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 03362
  • Podravska regija
  • 2 nepremičnin

Moje poslanstvo pri svojem delu je zadovoljna stranka, izpolnjene njene potrebe in želje po prodaji, najemu ali nakupu novega doma, delovnega prostora in zemljišča, katerih postopki so lahko še tako zahtevni, posebni ali drugačni.

Kot nepremičninska agentka in nekdanja vodja uspešnega podjetja za notranje opremljanje, se lahko pohvalim z dolgoletno tradicijo izkušenj z ustvarjanjem doma za svoje stranke.
Pomembno vodilo pri mojem delu je interes stranke, zato je moj pristop oseben, korekten, diskreten in profesionalen. Poleg prodaje, najema ali nakupa nepremičnine vam znam in želim pomagati in izpeljati vse kar je potrebno, da vas varno pripeljem do zastavljenega cilja.

Ponujam vam še veliko več kot nakup ali prodajo; s svojimi znanji za oblikovanje interiera, vam lahko svetujem in pomagam ustvariti bivalni prostor v katerem se boste počutili prijetno in domače.

Moj največji uspeh bo takrat, kadar bo stranka stopila v svoj novi dom in si na glas ali potihoma rekla: « Joj kako mi je tukaj lepo.«

Agencija

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

041 629 892

irena.berlinger@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.