Andrej  Cehtl
kontaktirajte agenta

041 349 630

andrej.cehtl@c21.si

Andrej Cehtl

  • nepremičninski posrednik/cenilec
  • Št. licence: 00444
  • Podravska regija
  • 4 nepremičnin

Z nepremičninami se ukvarjam že od leta 1998, kar pomeni, da imam dolgoletne izkušnje na področju posredovanja v prometu z nepremičninami in pridobljeno licenco nepremičninskega posrednika.

Znanja na tem področju sem v zadnjih letih poglobil še s pridobljenim znanjem na univerzi (smer gospodarsko inženirstvo – gradbeništvo, povezava tehničnih znanj z ekonomijo), licenco pooblaščenega ocenjevalca vrednosti nepremičnin in imenovanjem za sodnega cenilca na področju gradbeništva - nepremičnin.

Prav tako sem opravil tečaj za izdelovalca energetskih izkaznic. Z naborom pridobljenih znanj in izkušenj ter željo po svetovanju strankam na področju nepremičninskega posredovanja delujem v sklopu mreže Century 21, kjer skupaj s sodelavci poiščemo primerne rešitve za svoje stranke, tako ponudnike kot povpraševalce.

Agencija

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Ulica slovenske osamosvojitve 2, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

041 349 630

andrej.cehtl@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Parcela
  • Poslovni prostor
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.