Aljaž Rupnik
kontaktirajte agenta

040 650 440

aljaz.rupnik@c21.si

Aljaž Rupnik

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 02353
  • Savinjska regija
  • 83 nepremičnin

Moje ime je Aljaž Rupnik, prihajam iz Laškega in sem nepremičninski posrednik z licenco že več kot 7 let. Svojo poklicno kariero razvijam v okviru nepremičninske agencije Century 21. Z veseljem opravljam svoje delo in nič me ne motivira bolj kot to, da pomagam ljudem, da prodajo svojo nepremičnino po pravi ceni in v najkrajšem možnem času. Enega ključnih dejavnikov za uspeh in zadovoljstvo strank vidim v celoviti marketinški podpori na različnih platformah tako doma kot v tujini. Oglašujemo na mednarodnih portalih – pokrivamo tudi rusko tržišče.

Po drugi strani pa sem uspešen in predan tudi pri iskanju ustreznih nepremičnin za stranke, ki se iskanja sami ne upajo ali ne znajo lotiti, oziroma preprosto nimajo časa za to. Naše informacije iz prve roke so pogosto ključnega pomena.

Specializiran sem za trženje, ocenjevanje in prodajo predvsem stanovanjskih nepremičnin v Savinjski regiji. Na tem območju sem prisoten že več let, kar mi je omogočilo, da vam lahko pravilno svetujem, saj se popolnoma zavedam aktivnosti na trgu, ki vplivajo na prodajo nepremičnin v tej regiji. Stalna prisotnost zahteva aktivnega agenta, ki pozna tržne razmere in vam pripravi učinkovit marketinški načrt. Vsestransko oglaševanje z videopredstavitvami in organizacija dneva odprtih vrat, mreženje in sodelovanje nepremičninskih posrednikov iz cele Slovenije ter tudi tujine, pa so glavne prednosti in dodane vrednosti, ki jo nudimo našim strankam.

Vabim vas, da vzpostavite stik z menoj, ter da vam pomagam pri realizaciji enkratne življenjske naložbe kot sta nakup ali prodaja nepremičnine.

Oglejte si moje novosti na družbenih profilih: FACEBOOK, INSTAGRAM in LINKEDIN

 
 

Agencija

MPTRG d.o.o.

Kersnikova ulica 17A, 3000 Celje

kontaktirajte agenta

040 650 440

aljaz.rupnik@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Hiša
  • Poslovni prostor
  • Počitniški objekt
  • Parcela
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.