Alja Švarc
kontaktirajte agenta

030 334 362

alja.svarc@c21.si

Alja Švarc

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 3305
  • Obalno - kraška regija
  • 3 nepremičnin

Osebni pristop, želja po delu z ljudmi, strokovnost in komunikativnost, po tem me boste prepoznali. Željo in zanimanje za delo v poslu nepremičninskega posredovanje, je pri meni vzbudil študij prava in managementa nepremičnin in infrastrukture, na Evropski pravni fakulteti. Študij ponuja in podaja vpogled v vsa potrebna znanja in postopke, ki jih kot nepremičninski posrednik, moraš zelo dobro poznati in se jih tekom dela posluževati.

Prodaja, nakup, oddaja, najem nepremičnine, je posebna in pomembna prelomnica v posameznikovem življenju, katera je lahko s pomočjo izkušenega in zavzetega posrednika, res lepa in varna izkušnja, tekom celotnega postopka.

Stavim na osebni pristop, na prepoznavanje potreb stranke in iskanje najboljših rešitev za posameznika. Strankin nasmeh in zadovoljstvo, predstavljata največjo potrditev in sta velika motivacija za nadaljnje delo.

Odlikuje me dobro poznavanje prodajnih procesov in velika mera strokovnosti. Za vas se bom potrudila v največji meri in si z veseljem vzela čas za podrobno obravnavo, s katero bomo skupno poiskali najboljšo rešitev za vas.

Veselim se sodelovanja!

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Tomažičeva ulica 4a, 6310 Izola

kontaktirajte agenta

030 334 362

alja.svarc@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Hiša
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.