Aleš Pirc

  • nepremičninski posrednik
  • Št. licence: 01842
  • Osrednjeslovenska regija
  • 3 nepremičnin

Nepremičnine nam omogočajo relativno varno naložbo, ki zagotavlja eksistenco in povečuje vrednost našega ustvarjenega bogastva. Da bi lahko ohranili, zavarovali ali povečali vrednost svojih nepremičnin, je potrebno veliko izkušenj, dodatnega znanja in iskrenega zaupanja. Izbira poti, po kateri želite iti, je vaša. Če se želite premakniti proti svojemu končnemu cilju in uspeti pri svojih nepremičninskih odločitvah, morate biti pripravljeni opustiti nekaj starih navad razmišljanja in delovanja ter sprejeti nekaj novih. Ena izmed teh je izbira izkušenega nepremičninskega svetovalca, ki vas spoštuje, razume vaše želje, je zanesljiv, odgovoren in dober pogajalec. Če ste se odločili, da nepremičninske posle zaupate meni, lahko presežem vaša pričakovanja.

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Cesta 24. Junija 25, 1000 Ljubljana

Nepremičnine agenta

  • Hiša
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.