CENTURY 21 Primorska

  • 83 nepremičnin
  • 6 agentov

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Tomažičeva ulica 4a , 6310 Izola

Prikaži na zemljevidu

 

Nepremičninska agencija C21 PRIMORSKA je del podjetja AEON nepremičnine d. o. o., nosilca licence CENTURY 21 za širšo primorsko in notranjsko regijo, ki predstavlja eno od vodilnih podjetij za nepremičninsko posredovanje in svetovanje v Sloveniji. 

 

Smo izkušena in profesionalna ekipa nepremičninskih posrednikov in prodajalcev, katerih glavna skrb ste VI, naše stranke. Za vas bomo pripravili najboljši načrt prodaje ali nakupa oz. oddaje ali najema vaše nepremičnine ali poslovnega prostora ter uporabili vse naše vire, da bi čim bolje sledili vašim željam. Poskrbeli bomo, da bo posel opravljen hitro, strokovno in  v največje zadovoljstvo vseh!

Predvsem pa, CENTURY 21 Primorska sestavljamo ljudje, ki so nam nepremičnine pisane na kožo. Odlikujejo nas profesionalnost v najširšem pomenu, poznavanje tržišča in strast, pomešana s predanostjo, ki izkušnje in dobro prakso zaokrožuje v želeno noto. V naši enoti ne boste izgubljali časa z obljubami, ki jih ne moremo izpolniti. Prav tako z vami ne bomo slepomišili, temveč se bomo sprehodili skozi realne možnosti in jih spremenili v prednosti.

Za nas ni pomembno, ali pridete z nepremičnino, ki sameva že leta, ali s potencialnim prodajnim hitom. Zavedamo se namreč lastnega mojstrstva, da za sleherni prostor najdemo pravega kupca. Z veščinami, ki izhajajo iz dolgoletnih izkušenj, kupce varno vodimo po domačem trgu. Nikoli ne vsiljujemo nepotrebne ponudbe. Raje se posvetimo temeljitemu uvodnemu pogovoru s stranko in ji tako omogočimo, da se na našem naslovu počuti sprejeto, predvsem pa razumljeno. Umirjeno ozračje govori o samozavestnih mojstrih, ki se svojega posla lotevajo s poslanstvom.

Agencija CENTURY 21 Primorska se nahaja v na krasni lokaciji v marini IZOLA, na Tomažičevi 4a, z prelepim pogledom na morje, barke in v ozadju tudi Triglav. Lokacija je hitro dostopna z glavne vpadnice v mesto, pred pisarno so tudi brezplačna parkirna mesta (do 1 ure) ter restavracija in bife.

Naši agenti so usposobljeni za posredovanje tako pri manj zahtevnih kot tudi zelo zahtevnih primerih in investicijah. Naše delo je zelo obsežno in zavedamo se, da so dobro znanje, izkušnje in spoštovanje strank v regiji zelo pomembni. Sporazumevamo se v angleščini, italijanščini, srbohrvaščini, nemščini in ruščini. Z veseljem vam pomagamo pri posredovanju. Naše delo obsega tudi vodene oglede nepremičnin, pogajanja za ceno, napovedi za davčno uprav (FURS), svetovanje glede davčnih obveznosti, primopredaja nepremičnine, obveščanje dobaviteljev in upravnikov o zamenjavi lastnikov ipd. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek:

  • ga. Majda na 041 734 198
  • g. Matej na 031 476 281  (ali pisarna Ljubljana 01 5300 111)

 

Radi imamo Primorsko!

 

 

Agenti agencije

Alja Švarc 4
Alja Švarc

nepremičninski posrednik

Maja Weber 1
Maja Weber

nepremičninski posrednik

Dušan Lazar 12
Dušan Lazar

direktor/nepremičninski posrednik

Špela Meterc Repovž 2
Špela Meterc Repovž

nepremičninski posrednik/vodja pisarne

Majda Starovašnik 44
Majda Starovašnik

nepremičninski posrednik

Matej Krečič 29
Matej Krečič

nepremičninski posrednik

Nepremičnine agencije

  • Hiša
  • Poslovni prostor
  • Parcela
  • Stanovanje
  • Počitniški objekt

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.