CENTURY 21 Emona

  • 242 nepremičnin
  • 8 agentov

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana

Prikaži na zemljevidu

Morda boste rekli, da je prestolnica polna dobrih nepremičninskih agencij in da za nove preprosto ni prostora. A v resnici je za odličnost vedno dovolj prostora, konkurenca pa je le drugo ime za strah pred boljšim.

Tako je Ljubljana bogatejša za novo agencijo, ki se je le prelevila iz stare; preko franšize in rumene barve, ki pripoveduje zgodbo o agenciji CENTURY 21. Slednja ima v svoji izvorni obliki že nekaj manj kot pol stoletja izkušenj z nepremičninami, v svoji novi preobleki pa je prišla na domač trg v začetku tega leta. CENTURY 21 Emona sestavljamo ljudje, ki so nam nepremičnine pisane na kožo.

Odlikujejo nas profesionalnost v najširšem smislu, poznavanje tržišča in strast, pomešana s predanostjo, ki izkušnje in dobro prakso zaokrožuje v želeno noto. V naši enoti ne boste izgubljali časa z obljubami, ki jih ne moremo izpolniti. Prav tako z vami ne bomo slepomišili, temveč se bomo sprehodili skozi možnosti in jih spremenili v prednosti.

Za nas ni pomembno, ali pridete z nepremičnino, ki sameva že leta, ali s potencialnim prodajnim hitom. Zavedamo se namreč lastnega mojstrstva, da za sleherni prostor najdemo pravega kupca. Z veščinami, ki izhajajo iz dolgoletnih izkušenj, kupce varno vodimo po domačem trgu. Nimamo potrebe po prepričevanju in vsiljevanju nepotrebne ponudbe. Raje se posvetimo temeljitemu uvodnemu pogovoru s stranko in ji tako omogočimo, da se na našem naslovu počuti sprejeto, predvsem pa razumljeno. Umirjeno ozračje govori o samozavestnih mojstrih, ki se svojega posla lotevajo s poslanstvom.

Vse, kar sledi, gre v prid strankam. CENTURY 21 Emona tako ni le še ena od novih nepremičninskih agencij; zapolnila je mesto, kjer se ponuja odličnost po meri posameznika.

Zato vabimo stranke, prodajalce in kupce nepremičnin, da nas obiščejo v naših prostorih, vsak delovnik od 8:00 do 16:00. 

Agenti agencije

Tjaša Laimiš Škrbec 21
Tjaša Laimiš Škrbec

nepremičninski posrednik

Amanda Čilović 41
Amanda Čilović

nepremičninski posrednik

Špela Meterc Repovž 3
Špela Meterc Repovž

nepremičninski posrednik

Roman Štefanič 35
Roman Štefanič

nepremičninski posrednik

Matija Sever 42
Matija Sever

nepremičninski posrednik

Barbara Lukan 37
Barbara Lukan

nepremičninski posrednik

Aleš Pirc 28
Aleš Pirc

nepremičninski posrednik

Jernej Banfi 85
Jernej Banfi

nepremičninski posrednik

Nepremičnine agencije

  • Parcela
  • Počitniški objekt
  • Hiša
  • Poslovni prostor
  • Stanovanje
  • Garaža/parkirno mesto

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.