CENTURY 21 Emona (Osrednjeslovenska regija)

 • 288 nepremičnin
 • 14 agentov

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Cesta 24. Junija 25 , 1000 Ljubljana

Prikaži na zemljevidu

Nepremičninska agencija C21 – Emona je AEON nepremičnine d. o. o. je nosilec licence CENTURY 21 za Ljubljano in širšo okolico (in Koper oz.  Primorsko – kot Aeon nepremične d.o.o. C21 Primorska), ter predstavlja eno od vodilnih podjetij za nepremičninsko posredovanje in svetovanje v Sloveniji. 

Smo izkušena in profesionalna ekipa nepremičninskih posrednikov in prodajalcev, katerih glavna skrb ste VI, naše stranke. Za vas bomo pripravili najboljši načrt prodaje ali nakupa oz. oddaje ali najema vaše nepremičnine ali poslovnega prostora ter uporabili vse naše vire, da bi čim bolje sledili vašim željam. Poskrbeli bomo, da bo posel opravljen hitro, strokovno in  v največje zadovoljstvo vseh!

Predvsem pa, CENTURY 21 Emona,  sestavljamo ljudje, ki so nam nepremičnine pisane na kožo. Odlikujejo nas profesionalnost v najširšem pomenu, poznavanje tržišča in strast, pomešana s predanostjo, ki izkušnje in dobro prakso zaokrožuje v želeno noto. V naši enoti ne boste izgubljali časa z obljubami, ki jih ne moremo izpolniti. Prav tako z vami ne bomo slepomišili, temveč se bomo sprehodili skozi realne možnosti in jih spremenili v prednosti.

Za nas ni pomembno, ali pridete z nepremičnino, ki sameva že leta, ali s potencialnim prodajnim hitom. Zavedamo se namreč lastnega mojstrstva, da za sleherni prostor najdemo pravega kupca. Z veščinami, ki izhajajo iz dolgoletnih izkušenj, kupce varno vodimo po domačem trgu. Nikoli ne vsiljujemo nepotrebne ponudbe. Raje se posvetimo temeljitemu uvodnemu pogovoru s stranko in ji tako omogočimo, da se na našem naslovu počuti sprejeto, predvsem pa razumljeno. Umirjeno ozračje govori o samozavestnih mojstrih, ki se svojega posla lotevajo s poslanstvom.

Vse, kar sledi, gre v prid strankam. CENTURY 21 Emona tako ni le še ena od novih nepremičninskih agencij; zapolnila je mesto, kjer se ponuja odličnost po meri posameznika.

Zato vabimo stranke, prodajalce in kupce nepremičnin, da nas obiščete v naših prostorih vsak delovnik od 8. do 16. ure, seveda pa bomo po dogovoru za vas v pisarni tudi zunaj urnika. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek: 01 5300 111! 

 

Agenti agencije

Miha Bregač 8
Miha Bregač

nepremičninski posrednik

Klavdija Kavčič 3
Klavdija Kavčič

nepremičninski posrednik

Sara Frančeškin Zver 6
Sara Frančeškin Zver

nepremičninski posrednik

Robert Klopčič 14
Robert Klopčič

nepremičninski posrednik

Tatjana Paradžik 17
Tatjana Paradžik

pomočnica direktorja/ nepremičninska posrednica

Nataša Novak 16
Nataša Novak

nepremičninski posrednik

Andreja Solina 11
Andreja Solina

nepremičninski posrednik

Tilen Debelak 45
Tilen Debelak

nepremičninski posrednik

Dušan Lazar 22
Dušan Lazar

direktor/nepremičninski posrednik

Tjaša Laimiš Škrbec 21
Tjaša Laimiš Škrbec

nepremičninski posrednik

Amanda Čilović Mulalić 67
Amanda Čilović Mulalić

nepremičninski posrednik

Špela Meterc Repovž 9
Špela Meterc Repovž

nepremičninski posrednik/vodja pisarne

Roman Štefanič 23
Roman Štefanič

nepremičninski posrednik

Jernej Banfi 82
Jernej Banfi

nepremičninski posrednik

Nepremičnine agencije

 • Stanovanje
 • Hiša
 • Parcela
 • Poslovni prostor
 • Počitniški objekt
 • Garaža/parkirno mesto

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.