4 preprosti nasveti za prodajo nepremične v zimskem času...

v

Čeprav sta pomlad in jesen glavni sezoni za prodajo nepremičnin, pa marsikdo - zaradi takšnih in drugačnih okoliščin - nepremičnino prodaja tudi pozimi. Sicer je res, da bo za prodajo nepremičnine v hladnih in zasneženih dneh potrebno vložiti nekoliko več energije in časa kot v preostalem delu letu, vseeno pa niti približno ne gre za misijo nemogoče.

V današnjem članku vam bomo predstavili, na kaj morate paziti pri prodaji nepremičnine pozimi.

Pa poglejmo...

#1: Poskrbite za dostopnost do nepremičnine

V kolikor je zunaj sneg ali snežna nevihta, pred ogledom potencialnih kupcev poskrbite za očiščen dovoz, splužen pločnik in za vse ostale poti okoli vaše nepremičnine. Za urejeno okolico je potrebno skrbeti ves čas, saj nikoli ne veste, kdaj se bo kdo napovedal na ogled.

#2: Ogrevanje

Verjemite, ni hujšega kot ogled hladnega doma. Če ne bo toplote, bo to negativno vplivalo na bodočega kupca. Sprejem v hladen dom bo poskrbel za neprijeten prvi vtis. Če vas čaka ogled nepremičnine torej poskrbite, da bo v nepremičnini toplo in prijetno.

#3: Pokažite zimske čare

Če imate v svojem domu kamin, za razkazovanje le tega ni boljšega letnega časa kot je zima. Kupci nenazadnje radi hodijo na ogled v prostor, kjer gori ogenj, saj se tam prijetno počutijo.

Preden se odločite za kurjenje v kamin, se prepričajte, da je le ta izpraven. Če ga že nekaj časa niste servisirali, ga najprej očistite, da se boste prepričali, da je ta še vedno uporaben.

#4: Zunanjost

Če govorimo o prodaji hiše, potem poskrbite, da bo vaša okolica urejena. Kupci si bodo namreč - kljub morebitnemu snegu - morali ogledati dvorišče, meje in bližnjo okolico. Ne glede na vremenske razmere pa kupcu predstavite, kaj vse ponuja okolica nepremičnine - mogoče je to bazen ali prijetna terasa, katera je trenutno zaradi snežne odeje nevidna.

Za konec si zapomnite tole…

Kljub temu, da se pozimi število prodanih nepremičnin nekoliko zmanjša, pa je prodaja zaradi manjše ponudbe na trgu lahko pravzaprav še uspešnejša, kot v ostalih mesecih.

Vi poskrbite za urejenost nepremičnine, naši nepremičninski agenti pa bodo poskrbeli za uspešno prodajo.

Se beremo naprej prihodnjič,

Ekipa CENTURY 21 Slovenija

 

Nazaj

Zadnje novice

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.