Spoznajte najbolj “vroče”poslovne prostore pri nas ta hip (primerni za nakup ali najem)

v

Izbira ustreznega poslovnega prostora predstavlja eno izmed ključnih odločitev pri poslovanju vsakega podjetja.

In… če ste tudi vi ravnokar v procesu nakupa ali najema poslovnega prostora, potem ste verjetno opazili, da je trenutno na trgu zares veliko opcij in posledično marsikdo ne ve točno, kaj narediti.

Da vam olajšamo proces izbire in poskrbimo, da se pri odločitvi ne opečete, smo na kupu zbrali trenutno najbolj privlačne poslovne prostore pri nas.

Dajmo začeti s prvim…

Ljubljana - Bežigrad

Gre za poslovne prostore, ki se nahajajo na dobro vidni in frekventni lokaciji ob Dunajski cesti. Merijo 250 m² in so primerni za gostinsko ter trgovsko dejavnost.

Poslovni prostori so pretežno locirani v pritličju objekta. V spodnji etaži se nahajajo tehnične in skladiščne površine, ter sanitarije in čajna kuhinja za osebje.

Več informacij o poslovnem prostoru najdete TUKAJ.

Maribor

V neposredni bližini centra Maribora na odlični lokaciji ob srednjih in višjih šolah, prodamo poslovni prostor - gostinski lokal z dolgoletno tradicijo, z uporabno površino 189,40 m².

Lokal je možno kupiti kot investicijo za oddajanje, sam poslovni prostor pa je ravno tako primeren tudi za ostale izven gostinske dejavnosti.

Za več informacij kliknite TUKAJ.

Koper

V poslovnem delu Kopra - na odlični lokaciji za poslovne prostore - oddamo 1.428 m² poslovnih prostorov za mirno dejavnost. Vsi poslovni prostori imajo veliko kvadraturo steklenih površin.

Poslovna stavba K+P+1+2+M se nahaja le streljaj od avtoceste ter v neposredni bližini podzemne parkirne garaže. Pošta in banka sta od poslovnega objekta oddaljeni manj kot 500 metrov.

Za več informacij kliknite TUKAJ.

Šentilj v Slov. Goricah

Na frekventni lokaciji v Šentilju prodamo poslovni prostor v obratovanju, ki je sestavljen iz dveh objektov in je odlična priložnost za investicijo za gostinsko & turistično dejavnost.

V prvem objektu se nahaja gostinski lokal, apartmaji, bazen, zelenica z ribnikom ter wellness z masažnim bazenom, savno in sončnim studiem.

Drugi objekt je stanovanjska hiša, namenjena skladišču, trgovinski dejavnosti in stanovanjskemu poslopju.

Za več informacij kliknite TUKAJ.

Lendava

Na frekventni in lahko dostopni lokaciji v Lendavi prodamo poslovni prostor v skupni površini 272,80 m² (od tega je uporabne površine 258,30 m²).

Poslovni prostor ima uporabno dovoljenje za prostor za zabavne igre in specializirano okrepčevalnico, možno pa je imeti tudi mirnejšo poslovno dejavnost. Prevzem prostora je možen takoj.

Za več informacij kliknite TUKAJ.

Ljubljana, Moste

Na Letališki ulici v Ljubljani (območje BTC), oddamo pisarne v skupni velikosti 68 m², ki se nahajajo v 1. nadstropju poslovnega objekta.

Pisarnam pripadajo tudi 3 parkirna mesta, vsa oprema pa lahko ostane v prostoru glede na željo najemnika. Poslovni prostori se oddajajo za daljše obdobje (5 let).

Za ogled in več informacij kliknite TUKAJ.

Muta

Na tranzitni in s soncem obsijani lokaciji ob glavni cesti med Muto ter Radljami ob Dravi, prodamo priznano gostišče z nastanitvenimi sobami.

Gostinski objekt meri 535 m² in zajema gostišče s točilnim pultom, veliko dvorano z izhodom na pokrito teraso, dodatno sobo za zaključene družbe, popolnoma opremljeno kuhinjo z novimi in modernimi aparati za pripravo hrane ter ločene sanitarije, ki so namenjene obiskovalcem.

Za ogled in več informacij kliknite TUKAJ.

.

.

V kolikor si želite pregledati ostale poslovne prostore in objekte, ki so v tem trenutku na voljo za nakup in najem, pa lahko to enostavno storite s klikom na spodnjo povezavo…

https://c21.si/nepremicnine/poslovni-prostor.html

Želimo vam čim več uspehov pri vašem poslovanju,

Ekipa CENTURY 21 Slovenija



Nazaj

Zadnje novice

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.