Tole so v tem trenutku najcenejša stanovanja pri nas...

v

V letošnjem letu je koronavirus marsikomu prekrižal mnoge poti. Zagotovo je med vami kdo, ki si je za novoletno zaobljubo zadal selitev na svoje ali morda zgolj nakup vikenda za krajše oddihe.

Takšne načrte je marsikomu v prvih mesecih tega leta uničil izpad dohodka ali celo izguba službe. Ker se zavedamo, da se stanje še zdaleč ni stabiliziralo, vam predstavljamo stanovanja, ki so trenutno cenovno najprijaznejša za vaš žep.

#1: Dvosobno stanovanje v Selnici ob Dravi

V objemu narave, v mirnem okolju ter s pogledom na reko Dravo se v večstanovanjski hiši v občini Selnica ob Dravi prodaja večje dvosobno stanovanje. Hiša je grajena iz žgane opeke, kamna in lesa v letu 1930. Stanovanje se razteza po površini 80,5m2 in se nahaja v prvem nadstropju. Leta 1998 je bila preurejena inštalacija, leta 2000 so bila zamenjana okna ter v letu 2001 kritina. Vhodna in notranja vrata so lesena.

Okna so iz mehkega lesa z dvojnimi okvirji ter z enojnim steklom. Tla so iz desk ter prekrita s talnimi prevlekami (topli pod). V objektu so vse osnovne inštalacije, ki so potrebne za normalno uporabo stanovanja. Stanovanju pripada tudi kletni prostor velikosti 29m2. Stanovanje je prazno ter potrebno prenove.

Prodajna cena: 35.000 EUR. 

Več informacij o nepremičnini najdete s klikom TUKAJ.

#2: Stanovanje v Slovenskih Konjicah

V Slovenskih Konjicah se v manjšem, modernem vila bloku prodajajo nova stanovanja. Blok stoji v bližini središča, pa vendar nekoliko odmakjen od vsakodnevne prometne konjice. Objekt je moderne pravokotne oblike s skoraj ravno streho, s kletjo in dvema etažama ter izkoriščeno mansardo. V bloku se nahaja 15 stanovanjskih enot z vso potrebno infrastrukturo ter urejenimi dovozi.

Stanovanje, ki se prodaja je brez ogrevanja, vendar si ga lahko uredite po svojih željah (električno, talno, infra paneli ipd.). V kopalnici prav tako ni keramike in sanitarne opreme. Kljub temu, da se stanovanje nahaja v kletni etaži je zaradi velikega okna dovolj svetlo. K stanovanju pripada tudi shramba, ki se nahaja neposredno pred vhodnimi vrati v stanovanje.

Stanovanje je primerno tudi za gibalno ovirane osebe ter kolesarje, saj je vhod prilagojen in v prtljičju se nahaja tudi kolesarnica.

Cena: 45.000 EUR.

Več informacij o nepremičnini najdete s klikom TUKAJ.

#3: Garsonjera na Pobrežju v Mariboru

Na Pobrežju v Mariboru je na prodaj obnovljena garosnjera, v drugem nadstropju urejenega večstanovanjskega objekta, grajenega leta 1969. Garsonjera se razteza na 26m2 in zajema predsobo z garderobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevnospalnim delom. H garosonjeri spada tudi kletna shramba. Talne obloge v stanovanju so iz laminata ter keramike.

Stanovanje ima PVC okno ter vse potrebne priključke (elektrika, voda, telefon, CATV, plin in optiko). Ogrevanje je plinsko CK s skupno kotlovnico. Pred objektom je zagotovoljeno parkiranje na urejenem parkirišču. Stanovanje je primerno za vse, ki želite bivati v bližini centra Maribora in je primerno za takojšnjo vselitev. Stanovanje je lahko tudi dobra naložba, saj je najem zagotovoljen.

Cena: 48.5000 EUR. 

Več informacij o nepremičnini najdete s klikom TUKAJ.

#4: Dvosobno stanovanje z balkonom v Rušah

V urejenem večstanovanjskem objektu v Rušah, grajenem leta 1964 je na prodaj dvosobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju in se razprostira po 54,4m2. Na objektu je bila leta 2016 urejena izolacijska fasada, leta 1995 je bila zamenjana streha. Pred objektom je urejeno parkirišče.

Samo stanovanje predstavlja predsoba, kopalnica s straniščem, kuhinja z jedilnico ter shrambo in balkonom, dnevna soba, spalnica in kletna shramba. K stanovanju pripada tudi zelenjavni vrt ob objektu. Stanovanje ima naslednje priključke: elektrika, voda, telefon in CATV. Ogrevanje je etažno CK elektrika. Okna so iz PVC materiala z žaluzijami in roletami.

Cena: 54.900 EUR. 

Več informacij o nepremičnini najdete s klikom TUKAJ.

#5: Nova garsonjera v Podčetrtku

V Podčetrtku sta v izgradnji dva stanovanjska bloka z dvajsetimi stanovanji. Stanovanja bo možno prevzeti v uporabo predvidoma sredi leta 2021. Na prodaj je stanovanje z oznako B3, kar predstavlja garsonjero sestavljeno iz hodnika, dnevne sobe z jedilnico, kuhinje, lože, spalnice, shrambe v prtličju in parkirnega mesta.

Blok se gradi v osrčju narave, pa vendar na dosegu roke. V neposredni bliži so vrtec, šola, trgovine, kavarne, restavracije, bazeni ter sprehajalne in kolesarske poti. Objekt je grajen iz kakovostnih in trajnih materialov. Zagotovljena je funkcionalna razporeditev ter klimatizirano bivanje. Zagotovoljeni so tudi parkirni prostori. Okna PVC s troslojno zasteklinitvijo.

Cena: 60.103,24 EUR

Več informacij o nepremičnini najdete s klikom TUKAJ.

.

.

Skratka...

Če ste oseba, ki se rada drži zadanih ciljev in želite svojo novoletno zaobljubo o selitvi na svoje uresničiti, nas kontaktirajte po telefonu (080-34-10) ali e-pošti (info@c21.si) in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri vašega novega doma. 

Ekipa CENTURY 21

Nazaj

Zadnje novice

9 praktičnih nasvetov za lažjo organizacijo vašega doma...

9 praktičnih nasvetov za lažjo organizacijo vašega doma...

Z organizacijo vašega doma boste definitivno poskrbeli za boljši nadzor, hkrati pa se tudi znebili vsakodnevnega stresa zaradi zamudnega iskanja. Posledično se boste lahko sprostili ter osredotočili na svoje počutje ter doseganje svojih vsakodnevnih ciljev. Če boste sledili nasvetom v tem člankom, boste svoj dom garantirano lahko organizirali hitro in enostavno.

5 ključnih stvari, ki jih morate NUJNO poznati pred nakupom starejše hiše...

5 ključnih stvari, ki jih morate NUJNO poznati pred nakupom starejše hiše...

Dandanes veliko ljudi zaradi takšnih in drugačnih razlogov razmišlja o nakupu starejše hiše in kasnejši obnovi. Ampak - ali je to res pametna odločitev? V današnjem članku smo za vas zbrali dejstva, ki jih nikakor ne smete spregledati, če tudi vi razmišljate, da bi kupili starejšo hišo.

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.