Kako popestriti letošnjo silvestrsko noč...

v

Že drugo leto zapored bo silvestrovanje za marsikoga izgledalo precej drugače, kot pa so ga bili navajeni v preteklosti. Na najdaljšo noč v letu se večina ljudi namreč ponovno ne bo odpravila v mesta, na večerje ali k prijateljem, ampak jo bodo preživeli doma v krogu najbližjih. In s tem seveda ni nič narobe. Pravzaprav je lahko tudi takšno silvestrovanje zabavno in nepozabno. V današnjem članku najdete nekaj idej, ki jih lahko uporabite za popestritev praznovanja.

Dekoracija doma

Prvi korak k nepozabnemu praznovanju in prazničnemu vzdušju je zagotovo okraševanje vašega doma. Vsi vemo, da je silvestrovanje zaznamovano z bleščicami in najrazličnejšimi bleščečimi elementi, zato jih vsekakor ne smete pozabiti vključiti v vaš dom. Zagotovo ne smejo manjkati tudi baloni ter drugi izdelki z napisom 2022. Bolj kot bo vaš dom okrašen, bolj boste imeli občutek, da gre zares za čas silvestrovanja.

Praznična oblačila

Kdo pravi, da se letos ne morete odeti v najlepšo, najbleščečo obleko, čeprav boste vso noč preživeli doma na kavču? Če ste navajeni, da za silvestrovanje pokažete svoje najljubše modne kose, ni razloga, da tega ne bi storili tudi letos. Ne pozabite tudi na silvestrski make up. V kolikor pa se najboljše počutite v pižami, pa prav tako ni nobenega razloga, da novega leta ne bi dočakali v svoji preprosti opravi.

Naredite fotografije

Ko boste ustvarili popolno silvestrsko sceno v vašem domu ter nadeli najlepšo obleko, je čas za fotografiranje in ustvarjanje spominov. Za popestritev fotografij lahko uporabite maske in druge obrazne dodatke. Fotografije delite s prijatelji in sorodniki ter jim polepšajte silvestrsko noč.

Novoletne zaobljube

Ker bomo letos skoraj vsi ostali doma, imamo na razpolago še dodaten čas, da razmislimo o svojih novoletnih zaobljubah. V zaobljube vključite vse kategorije od kariere in financ do zdravja in osebne nege. Postavite si uresničljive zaobljube in poskrbite, da bo prihajajoče leto najboljše v vašem življenju.

Koktelji

Vsi vemo, da je silvestrovanje zaznamovano z mehurčki šampanjca. Ampak šampanjec ni edina pijača s katero lahko pričakamo novo leto. Ste že kdaj slišali za raznorazne koktejle, ki jih nenazadnje lahko zmešano tudi s šampanjcem? Kdaj boste mešali najboljše, najelegantenjše koktejle, če ne na nadaljšo noč v letu? Na spletu lahko poiščete recepte in uporabite različne dodatke kot so sladkorna pena, jedilne bleščice ali zlate lističe.

Družinska večerja

Silvestrovo je tudi pravi čas, da družini pripravimo okusno večerjo. Da bo priprava zabavnejša, naj vam pri tem pomagajo vsi. Vsakega družinskega člana zadolžite za pripravo določene jedi. Pripravite jedi, ki jih imate vsi radi.

Filmski večer

Če ne spadate med žurerske posameznike, ni s tem nič narobe. Novo leto lahko pričakate tudi z celovečernim gledanjem filmov. Tudi to je lahko odličen začetek novega leta. Le pazite, da ne boste pozabili odštevati zadnjih sekund do novega leta.

Družabne igre

Verjamemo, da ni silvestrovanja brez dobrih družabnih iger. Poiščite vsem dobro poznan človek ne jezi, karte za igranje igre Uno ali karte za igranje igre šnopsa. Tudi na tak način se bo vse družina lahko zabavala.

Pričakovanje novega leta iz udobja vašega kavča je prav tako lahko prijetno. Zabavo si priredite po svojih željah in željah vaše družine. Naj bo tudi letošnje praznovanje, kar se da zabavno in nepozabno.

Želimo vam uspešno in predvsem zdravo leto 2022!

Ekipa CENTURY 21 Slovenija

Nazaj

Zadnje novice

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.