Zakaj bi dvojčki v Notranjih Goricah morda lahko bili za vas?

v Razno

Razmišljate o selitvi na mirno lokacijo, kjer bi lahko imeli sproščeno življenje?

Potem bi vam tole morda bilo pisano na kožo.

Spoznajte novo, sodobno in družinam prijazno naselje v Notranjih Goricah.

Dvojčke odlikuje premišljena arhitekturna zasnova, bližina celotne infrastrukture in lepa okolica. Stanovanjske enote so že zgrajene do III. podaljšane gradbene faze in pripravljene na prevzem.

Za boljšo predstavo si oglejte spodnje slike. 

Torej, zakaj bi dvojčki v Notranjih Goricah morda lahko bili za vas?

#1: Premišljena arhitekturna zasnova

Skupna neto tlorisna površina posamezne enote znaša 230 m2 s pripadajočim funkcionalnim zemljiščem velikosti 226 m2. Gabariti objektov so klet + pritličje + mansarda. Klet je delno vkopana, tako da je omogočen preprost dostop z avtomobilom do garaže.

V kleti se pogled garaže nahajata še kurilnica in shramba. V pritličju so dnevni bivalni prostori: dnevna soba, kuhinja z jedilnico, soba in stranišče, v mansardi pa spalnica, sobe in kopalnica.

#2: Dobra lokacija

Naselje se nahaja v lepem okolju, v neposredni bližini šole, vrtca, trgovine in postajališča mestnega potniškega prometa. Hkrati nudi mirno okolje v bližini narave in pa hiter dostop do glavnega mesta.

#3: Možnost finalizacije po lastnih željah

Vse enote so zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da je objekt zunaj dokončan, notranjost pa lahko prilagodite svojim potrebam in željam. V dogovoru z investitorjem je možno dokončanje na ključ.

#4: Ugodna prodajna cena in možnost financiranja

Cena stanovanjske enote v III. podaljšani gradbeni fazi skupaj z zemljiščem in DDV je 199.000,00 EUR. Kupcem bomo ponudili ugodne prodajne pogoje in tudi pomoč pri pridobitvi dolgoročnega hipotekarnega kredita.

Skratka...

Če ste med branjem ugotovili, da bi to morda lahko bilo aktualno, vas vabimo, da kontaktirate našo nepremičninsko posrednico Barbaro Lukan.

Skupaj z njo boste ugotovili ali je ta nepremičnina za vas primerna. Ravno tako pa vam bo Barbara odgovorila na vsa morebitna vprašanja. 

To lahko naredite preko telefona ali emaila...

Telefon: 051 786 686
Email: barbara.lukan@c21.si

Se že veselimo. 

Nazaj

Zadnje novice

Nasveti za selitev v času COVID-19...

Nasveti za selitev v času COVID-19...

Kljub strogim varnostnim ukrepom, ki trenutno veljajo ter posledično zmanjšanim socialnim stikom, še vedno obstaja način za varno gibanje. Čeprav se je življenje že pred časom ustavilo in je bilo nešteto dogodkov prestavljenih ali celo ukinjenih, so med nami posamezniki, ki svojo selitev načrtjujejo že dlje časa ter morda nimajo možnosti za prestavitev selitve (npr. ne morejo podaljšati svojih najemnih pogodb). Zato tem posameznikom ne preostane drugega, kot da selitev izpeljejo kot je bilo načrtovano.

Kako koronavirus vpliva na nepremičninski trg?

Kako koronavirus vpliva na nepremičninski trg?

Zadnje tedne, od kar se je življenje v Sloveniji obrnilo na glavo se marsikdo sprašuje, kaj se dogaja z nepremičninskim trgom in kaj se bo z njim zgodilo v prihodnosti. Nekateri posamezniki pričakujejo drastičen upad cen nepremičnin, spet drugi menijo, da bodo cene ostale nespremenjene in da bo po koncu epidemije spet vse po starem. Ne glede na to v katero skupino spadate vam razkrivamo, kaj se v resnici dogaja na nepremičninskem trgu in kakšni so obeti za prihodnost.

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.