Dan odprtih vrat | Oskrbovana stanovanja v Polzeli

v

Vabimo vas na dan odprtih vrat, kjer vam bomo razkazali novo naselje oskrbovanih stanovanj v Polzeli.

Stanovanja so namenjena upokojencem, starejšim nad 60 let in drugim uporabnikom, ki potrebujejo delno pomoč ter nego. Glede na lokacijo, standard, opremljenost predstavlja projekt oskrbovanih stanovanj nov in drugačen način bivanja starejših.

Dan odprtih vrat bo potekal v petek, 12.6.2020 od 12-ih do 16-ih na naslovu Malteška cesta v Polzeli.

Za več informacij oziroma rezervacijo svojega termina pokličite na 051-786-686 ali pišite na barbara.lukan@c21.si.

Se vidimo,

Ekipa CENTURY 21.

P.S. Oglejte si še ostale fotografije tega izjemnega projekta...
Nazaj

Zadnje novice

Nasveti za selitev v času COVID-19...

Nasveti za selitev v času COVID-19...

Kljub strogim varnostnim ukrepom, ki trenutno veljajo ter posledično zmanjšanim socialnim stikom, še vedno obstaja način za varno gibanje. Čeprav se je življenje že pred časom ustavilo in je bilo nešteto dogodkov prestavljenih ali celo ukinjenih, so med nami posamezniki, ki svojo selitev načrtjujejo že dlje časa ter morda nimajo možnosti za prestavitev selitve (npr. ne morejo podaljšati svojih najemnih pogodb). Zato tem posameznikom ne preostane drugega, kot da selitev izpeljejo kot je bilo načrtovano.

Kako koronavirus vpliva na nepremičninski trg?

Kako koronavirus vpliva na nepremičninski trg?

Zadnje tedne, od kar se je življenje v Sloveniji obrnilo na glavo se marsikdo sprašuje, kaj se dogaja z nepremičninskim trgom in kaj se bo z njim zgodilo v prihodnosti. Nekateri posamezniki pričakujejo drastičen upad cen nepremičnin, spet drugi menijo, da bodo cene ostale nespremenjene in da bo po koncu epidemije spet vse po starem. Ne glede na to v katero skupino spadate vam razkrivamo, kaj se v resnici dogaja na nepremičninskem trgu in kakšni so obeti za prihodnost.

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.