Century 21 Uprava

SPOMENKA JURENEC
SPOMENKA JURENEC

vodja administracije in podpore prodajni mreži za Slovenijo in Hrvaško

SPOMENKA JURENEC

SPOMENKA JURENEC

Sem magistrica ekon. in posl. ved; smeri managementa informatike in e-poslovanja. V sistemu CENTURY 21 Slovenija sem zadolžena za razvoj in optimizacijo programa s pomočjo katerega našim strankam omogočamo maksimalno podporo pri nakupu/prodaji nepremičnin. Moje delo je predvsem usmerjeno na informacijsko tehnologijo in procese znotraj podjetja ter je področje, ki zahteva natačno poznavanje delovanja franšiznega sistema in samega trga nepremičnin v Republiki Sloveniji, kar mi prav tako omogoča, da sem lahko podpora prodajni mreži franšiz CENTURY 21 Slovenija

Tamara Žnuderl Kmetič
Tamara Žnuderl Kmetič

administracija in podpora

Tamara Žnuderl Kmetič

Tamara Žnuderl Kmetič

Sem Tamara in v okviru regionalne pisarne Century 21 Slovenija odgovorna za administracijo in  podporo celotni mreži samostojnih franšiznih nepremičninskih agencij v Sloveniji.

V administraciji nepremičninskih agencij delam zadnja štiri leta in mi je načrtovanje, organiziranje in vodenje administracije pisarn ter analiziranje in reševanje problemov, ki zadevajo snovanje in uvajanje sodobnih rešitev na področju organizacije dela in informacijskega sistema v tajništvu že v krvi, a  vedno so novi izzivi in priložnosti, ki me motivirajo.

S strokovnostjo in sodobnim pristopom z veseljem opravljam svoje poslanstvo, da lahko skupaj postavljamo  nadpovprečne standarde kvalitete v branži nepremičninskega posredovanja in tako dosegamo naše visoko zastavljene cilje  Century21 Slovenija in tudi globalno.

Aljaž Sekolovnik
Aljaž Sekolovnik

vodja kadrovske službe

Aljaž Sekolovnik

Aljaž Sekolovnik

V CENTURY 21 Slovenija sem zadolžen za vodenje evidence in procesa zaposlovanja, izbor kadrov ter pomoč pri organizaciji ''on boarding'' procesa novih zaposlenih in dogodkov na področju razvoja zaposlenih. Poleg tega nudim tudi pravno podporo za nemoteno izvajanje vseh dejavnosti znotraj podjetja ter v povezavi s trgovanjem z nepremičninami.

Po izobrazbi sem pravnik, poleg veselja so prava pa se rad soočam z izzivi, ki jih ponuja življenje. Prizadevam si, da vsak, ki z menoj pride v kontakt, razvija svoj potencial. Ravno potencial pa je kvaliteta, ki jo razvija in premore CENTURY 21, in možnost za vsakega, ki hodi po poti navzgor.

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.

goldenkey