Century 21 Uprava

RENATO LOZINŠEK
RENATO LOZINŠEK

vodja marketinga za Slovenijo in Hrvaško

RENATO LOZINŠEK

RENATO LOZINŠEK

Ob pogledu na mojo fotografijo, si verjetno mislite nekaj v tem smislu: »Koliko je star? Izgleda namreč zelo mlad. Ali pa je morda starejši pa samo izgleda tako mlad?«

Ne, nimam čudežnega napoja, zaradi katerega bi vedno izgledal mlad. Mogoče sem kakšno leto mlajši od vas in ravno to je moja prednost. Na trg prinašam posodobljen in novodoben pristop prodaje, marketinga in socialnih omrežij. Stremim k vsakodnevnemu izboljšanju in sem velik zagovornik razmišljanja izven okvirov.

Ko združimo vse našteto z nepredstavljivo močno voljo, ambicioznostjo in delovno etiko, ki ji ni para, potem dobimo osebo, ki izjemno uspešno vodi marketing nepremičninske družbe CENTURY 21 v Sloveniji in na Hrvaškem.

Najljubši citat: »Success occurs when opportunity meets preparation.«

SPOMENKA JURENEC
SPOMENKA JURENEC

vodja administracije in podpore prodajni mreži za Slovenijo in Hrvaško

SPOMENKA JURENEC

SPOMENKA JURENEC

Sem magistrica ekon. in posl. ved; smeri managementa informatike in e-poslovanja. V sistemu CENTURY 21 Slovenija sem zadolžena za razvoj in optimizacijo programa s pomočjo katerega našim strankam omogočamo maksimalno podporo pri nakupu/prodaji nepremičnin. Moje delo je predvsem usmerjeno na informacijsko tehnologijo in procese znotraj podjetja ter je področje, ki zahteva natačno poznavanje delovanja franšiznega sistema in samega trga nepremičnin v Republiki Sloveniji, kar mi prav tako omogoča, da sem lahko podpora prodajni mreži franšiz CENTURY 21 Slovenija

Tamara Žnuderl Kmetič
Tamara Žnuderl Kmetič

administracija in podpora

Tamara Žnuderl Kmetič

Tamara Žnuderl Kmetič

Sem Tamara in v okviru regionalne pisarne Century 21 Slovenija odgovorna za administracijo in  podporo celotni mreži samostojnih franšiznih nepremičninskih agencij v Sloveniji.

V administraciji nepremičninskih agencij delam zadnja štiri leta in mi je načrtovanje, organiziranje in vodenje administracije pisarn ter analiziranje in reševanje problemov, ki zadevajo snovanje in uvajanje sodobnih rešitev na področju organizacije dela in informacijskega sistema v tajništvu že v krvi, a  vedno so novi izzivi in priložnosti, ki me motivirajo.

S strokovnostjo in sodobnim pristopom z veseljem opravljam svoje poslanstvo, da lahko skupaj postavljamo  nadpovprečne standarde kvalitete v branži nepremičninskega posredovanja in tako dosegamo naše visoko zastavljene cilje  Century21 Slovenija in tudi globalno.

MILENKO BOROJA
MILENKO BOROJA

vodja izobraževalnega centra CENTURY 21 v Sloveniji in na Hrvaškem

MILENKO BOROJA

MILENKO BOROJA

Milenko Boroja, certificiran in licenciran NLP Coach, mentor in predavatelj, je v stiku s strankami od svojega prvega delovnega dne. Delo z ljudmi mu je bil navdih za izbiro študija na Fakulteti za Turizem. Kot podjetnik se je prvič preizkusil v turizmu, obenem pa služboval v igralniški industriji, kjer je spoznal vse delovne procese, kasneje pa prevzel in vodil oddelek za edukacijo kadrov. Po letu 2000 prevzame v vodenje podjetje, ki se ukvarja s prodajo programov zvestobe.

Pridobljena znanja, izkušnje, vrednote, pozitivna energija in želja pomagati sočloveku, ga je gnala, da je zaključil študij kot certificiran in licenciran NLP Coach po programu dr. Richard Bandler-ja. Aktivno govori tri tuje jezike (italijanščina, angleščina in srbohrvaščina) ter dva pasivno (nemščina in ruščina).

Trenutno opravlja delo v podjetju Century 21 kot Vodja oddelka za izobraževanje na področju Slovenije in Hrvaške. Seveda pa je dnevno tudi v stiku z nepremičninskim trgom kot nepremičninski agent in vodja področne agencije na Primorskem.

KIRILL KASHIN
KIRILL KASHIN

namestnik direktorja CENTURY 21 v Sloveniji in na Hrvaškem

KIRILL KASHIN

KIRILL KASHIN

Kirill Kashin je bil novembra 2017 imenovan za namestnika direktorja Century 21 v Sloveniji ter na Hrvaškem. Na tem položaju, Kashin vodi strateški razvoj znamenite blagovne znamke C21 v obeh državah.

Kirill Kashin ima več kot 10 let vodstvenih izkušenj tako v Ruskih kot v mednarodnih podjetjih, ki delujejo na nepremičninskih, finančnih, maloprodajnih ter drugih trgih. Je ustanovitelj in lastnik uspešnih svetovalnih, izobraževalnih in nepremičninskih družb. Ima doktorat iz ekonomije in informacijskih tehnologij ter magisterij iz poslovne administracije.

Preden je postal namestnik direktorja Century 21 v Sloveniji in na Hrvaškem, je bil Kashin direktor Century 21 v Rusiji. Ima ogromno izkušenj iz industrije, odlično razumevanje trga nepremičnin in strokovnega znanja na področju upravljanja le-teh.

Aljaž Sekolovnik
Aljaž Sekolovnik

vodja kadrovske službe

Aljaž Sekolovnik

Aljaž Sekolovnik

V CENTURY 21 Slovenija sem zadolžen za vodenje evidence in procesa zaposlovanja, izbor kadrov ter pomoč pri organizaciji ''on boarding'' procesa novih zaposlenih in dogodkov na področju razvoja zaposlenih. Poleg tega nudim tudi pravno podporo za nemoteno izvajanje vseh dejavnosti znotraj podjetja ter v povezavi s trgovanjem z nepremičninami.

Po izobrazbi sem pravnik, poleg veselja so prava pa se rad soočam z izzivi, ki jih ponuja življenje. Prizadevam si, da vsak, ki z menoj pride v kontakt, razvija svoj potencial. Ravno potencial pa je kvaliteta, ki jo razvija in premore CENTURY 21, in možnost za vsakega, ki hodi po poti navzgor.

Century 21 - Pr(a)va misel pri nakupu / prodaji vaše nepremičnine
Vnesite svoj oglas

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se