Samo pri Century 21

Podčetrtek

  • Parcela
  • zazidljivo
  • Prodaja
ID: 100110-41
cena nepremičnine
63.000,00
Parcela 1.092 m2
cena nepremičnine
63.000,00
Nepremičninski
posrednik
Saška Golež
Saška Golež

5 nepremičnin

Podrobnosti

Na zanimivii lokaciji, nasproti vodnega in termalnega parka Aqualuna prodamo stavbno zemljišča v velikosti 1092m2, ki ponuja več možnosti za njegovo koriščenje. Zemljišče leži ob glavni cesti, na zemljišču je priključek za vodo, elektriko in kanalizacijo. Dovoz in del zemljišča sta asfaltirana. Ob glavni cesti je javna razsvetljava in avtobusna postaja.

Do term Olimje je 1,6km, do Rogaške Slatine je 10km, do Celja cca 35km, do avtocestnega priključka Dramlje je cca 30km, cca 50km do letališča Maribor, cca 120km do letališča Brnik in cca 70km do Zagreba.

Okolica Podčetrtka je vsako leto bolj zanimiva turistična destinacija, urejene so kolesarske poti, prirejajo različne prireditve, ki v kraj privabijo tako turiste kot tudi dnevne goste.Občina Podčetrtek pa ima posluh tako za svoje prebivalce kot za turiste, ki jih obiščejo.

Torej, nakup zemljišča ponuja več možnosti: od gradnje stanovanjskega objekta, poslovenga objketa,počitniškega objekta, stanovanjsko-poslovnega, ki ga lahko koristite v turistične namene.

Lastnosti

Priključki

  • Voda
  • Elektrika

Okolica

  • Zelo sončno
  • Bližina narave

V bližini nepremičnine

Trgovina 1.5 km
Pošta 2 km
Avtocesta 30 km
Banka 2 km
Osnovna šola 2 km
Vrtec 2 km

Nepremičninski posrednik

Saška Golež
Saška Golež

5 nepremičnin

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: C-NEP AGENCIJA d.o.o., Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.