Samo pri Century 21

Ljubljana

  • Poslovni prostor
  • pisarna
  • Oddaja
ID: 101173-40
cena nepremičnine
13,00€ / m2
Velikost 150 m2
Zgrajeno 2004
Adaptirano 2019
cena nepremičnine
13,00€ / m2
Nepremičninski
posrednik
Andreja Trafela
Andreja Trafela

9 nepremičnin

Podrobnosti

Zbiramo ponudbe za oddajo poslovnih prostor ob Šmartinski cesti, na območju BTC, natančneje v hali 8, neposredno ob vstopu v BTC City na zahodni strani. Pisarne se nahajajo v 1. etaži, v skupni izmeri do 1.100 m2, možen najem tudi manjšega dela, od 150 m2 naprej. Finalizacija prostorov po dogovoru z najemnikom, odvisno od trajanja najemnega razmerja in bonitetne ocene najemnika. Stavba bo zunaj v celoti obnovljena po predloženi vizualizaciji.

Izhodiščna najemnina v višini 13,00 EUR/m2 + DDV. V najemnino niso vključeni individualni stroški ter stroški upravljanja in vzdrževanja in vsi drugi stroški vezani na uporabo prostora.

 Oglas je informativne narave. Naročnik si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega ponudnika. Morebitna pogodba bo sklenjena samo v primeru, da naročnik izbere posameznega ponudnika in da se stranki nato tudi pisno dogovorita o vseh bistvenih sestavinah posla.

Lastnosti

Nepremičninski posrednik

Andreja Trafela
Andreja Trafela

9 nepremičnin

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: AEON NEPREMIČNINE d.o.o., Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.