Koper

  • Parcela
  • za investicijo
  • Prodaja
ID: 100104-209
cena nepremičnine
955.100,00
Parcela 9.551 m2
cena nepremičnine
955.100,00
Nepremičninski
posrednik
Melanija Raišp
Melanija Raišp

98 nepremičnin

Podrobnosti

PRODAMO – stavbno zemljišče primerno za INVESTICIJO, ki se nahaja v naselju BERTOKI,  v neposredni bližini Osnovne šole Prade. V sklop velikosti zemljišča v izmeri 9.551 m2 spada 5 parcel, ki pa niso komunalno opremljene. V naravi trenutno predstavlja celotno zemljišče travnato površino.

Od skupne površine 9.551 m2 pade na območje za stanovanja 3.225 m2 (parcela se nahaja na območju večjih nezazidanih zemljišč, za katere je potrebno sprejeti nov prostorsko izvedbeni akt -Lokacijska informacija z dne, 16.03.2017), na območje za stanovanja in centralne dejavnosti pade 2.154 m2, na območje za centralne dejavnosti pa 4.172 m2.

Območje za stanovanja – prednostno namenjeno stanovanje za stalno bivanje:- Stanovanjska stavba ima lahko največ 2 stanovanjski enoti ali stanovanjsko enoto in 1 nestanovanjsko enoto,- Tloris stavbe je praviloma podolgovat in rahlo členjen, lahko tudi v obliki črke L, s funkcionalnim dvoriščem ali atrijem,- Strehe z naklonom so dvo ali večkapnice z  naklonom 18 – 22 stopinj, možna je izvedba frčad, možna je izvedba ravne strehe

Območje za centralne dejavnosti: trgovina s priročnimi skladišči, hoteli, turistična naselja in druga gostinsko-turistična dejavnost, izobraževalne, zdravstvene in socialne ustanove, …

Oglaševana cena ne vsebuje 22% DDV!

Možna je odprodaja zemljišča po delih: 110,00 €/m2 + 22% DDV

Za več informacij pokličite!

Lastnosti

Nepremičninski posrednik

Melanija Raišp
Melanija Raišp

98 nepremičnin

C-Nep Agencija d.o.o.

Zastopnik nepremičnine: C-Nep Agencija d.o.o., Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

Nepremičnine v bližini

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

goldenkey
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.