Milenko  Boroja
kontaktirajte agenta

041 669 566

milenko.boroja@c21.si

Milenko Boroja

  • nepremičninski posrednik
  • Obalno - kraška regija
  • 15 nepremičnin

Ne kupujemo ali prodajamo vsak dan nepremičnino tako kot ostale življenjske potrebščine, ampak je ta priložnost redka, mogoče celo neponovljiva. Zato je prav, da ste si vzeli čas za iskanje nepremičnine oziroma kupca za vašo nepremičnino in predvsem za iskanje dobrega, zaupanja vrednega nepremičninskega agenta oziroma agencijo.

Sem Milenko Boroja, oseba, ki je v stiku s strankami že od svojega prvega delovnega dne. Delo z ljudmi mi je bil navdih za izbiro študija in kasneje za izbiro teme diplomskega dela in magistrskega študija. Pridobljena znanja in predvsem izkušnje so mi danes, ko opravljam delo nepremičninskega agenta, v veliko pomoč, saj se dnevno srečujem z različnimi ljudmi z različnimi potrebami in se vsak dan naučim nekaj novega, kar mi koristi pri svojem delu. Pridobljena znanja, izkušnje, vrednote, pozitivna energija in še bi lahko našteval, pa z velikim veseljem delim med sodelavce in stranke. Aktivno govorim tri tuje jezike (italijanščina, angleščina in srbohrvaščina), ki jih dnevno uporabljam ter dva pasivno (nemščina in ruščina).

 

V besedi »pomoč« se skriva ogromno drugih besed, ki so si različne od primera do primera. Rad pomagam!

Agencija

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

Kolodvorska cesta 7, 6000 Koper

kontaktirajte agenta

041 669 566

milenko.boroja@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Stanovanje
  • Parcela
  • Hiša
  • Poslovni prostor

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.