Mateja Voršič
kontaktirajte agenta

030 707 005

mateja.vorsic@c21.si

Mateja Voršič

  • vodja agencije/nepremičninski posrednik
  • Podravska regija
  • 4 nepremičnin

Sem direktorica nepremičninske družbe C-NEP Agencija d.o.o. in pod okriljem največje svetovne blagovne znamke za nepremičnine, Century 21, vodim nepremičninsko agencijo Century 21 Maribor City v Mariboru.

Imam status nepremičninske posrednice in sem vpisana v imenik nepremičninskih posrednikov pri ministrstvu za prostor, št. licence 02219 02187. S posredovanjem v prometu z nepremičninami se ukvarjam že 16 let.

Kolikor mi ob vodenju agencije in izobraževanj dopušča čas, z največjim veseljem še vedno tudi posredujem. Rada imam stik s strankami, prodajalci in kupci nepremičnin. V procesu prodaje se trudim biti kar največ v stiku s prodajalcem in ga obveščati o vseh prodajnih aktivnostih, kupcu pa objektivno in verodostojno predstaviti nepremičnino, saj verjamem, da je pošten odnos pot do dolgoročnega sodelovanja. S prodajalcem in kupcem želim navezati oseben stik in vzpostaviti odnos, ki temelji na popolnem zaupanju.

Ker se zavedam odgovornosti, lahko zagotovim, da so vse storitve pri prodaji in nakupu izvedene strokovno in profesionalno. Zato se moja mreža kupcev in prodajalcev širi predvsem na podlagi poznanstev ter osebnih priporočil zadovoljnih strank. Moje delo je moj način življenja. In zame je moj poklic še vedno najlepši. Veselim se sodelovanja z Vami.

Agencija

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor

kontaktirajte agenta

030 707 005

mateja.vorsic@c21.si

Nepremičnine agenta

  • Poslovni prostor
  • Hiša
  • Prodano

Želite oddati ali prodati nepremičnino?

Zaupajte našim strokovnjakom

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.